Microsoft Office til Android ude af beta

1

Microsoft er begyndt at fokusere på Android og iOS platformen med nogle af deres nøgleprodukter, heriblandt Office programmerne Word, Excel og PowerPoint.

For brugere af Microsoft-produkter er der godt nyt. Det har betydet, at brugere, der ønsker disse Word, Excel og Powerpoint på deres smartphone og tablets, ikke længere er tvunget over på en PC eller Windows Phone platformen – nu er applikationerne frit tilgængelige til både iOS og Android platformen.

Microsoft Office
Microsoft Office

Det har ellers været længe undervejs for Microsoft, der helt tilbage i starten af 2014 lancerede Word til iPad. Senere fulgte også Excel og PowerPoint. Herefter kom alle tre applikationer også til iPhone.

– Office 2016 er nu i preview på Mac

Tidligt i år kom så den første version af de tre Office-programmer til Android tablets, ligesom på iOS platformen, men applikationerne til Android smartphones måtte lade vente på sig.

For blot en måned siden lancerede Microsoft så alle tre applikationer i en beta-udgave til Android smartphone, som stod frit for alle at downloade, såfremt man tilmeldte sig Microsofts beta-program gennem Google+, ganske gratis.

Nu er alle tre applikationer så klar til bedste sendetid. For at kunne bruge applikationerne skal din smartphone være udstyret med Android 4.4 KitKat eller nyere, dog understøttes Android M Preview endnu ikke.

– Apple jagter Office-brugere på Windows

Der ligger en begrænsning i de funktioner der er tilgængelig i de tre apps. Blandt andet kræver det et Microsoft log-ind for overhovedet at kunne begynde og oprette og redigere, men for at få den fulde pakke, skal man abonnere på Microsoft Office 360.

Her kan du finde download-links til alle tre applikationer: Word, Excel, PowerPoint.

Præsentation af Office til Android

Mere til historien

Alle tre Office-applikationer er allerede blevet downloadet mere end én million gange hver. Den gennemsnitlige score blandt brugernes anmeldelse ligger i øjeblikket på 4.1 ud af 5 stjerner. Med lanceringen af de tre nye applikationer, erstatter de applikationen Microsoft Office Mobile på Android platformen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer