Samsung har udsendt invitationer til IFA-event

August måned byder på to store Samsung events. Unpacked eventen med Galaxy Note 9 og nu er invitationerne ude til event ved IFA i slutningen af august.

Invitation til Samsungs IFA-event i august 2018 (Kilde: PhoneArena.com)

Invitation til Samsungs IFA-event i august 2018 (Kilde: PhoneArena.com)

Samsung forstår at trække overskrifter i disse dage. I morgen, torsdag den 9. august, afholder de Unpacked event, hvor Galaxy Note 9 afsløres.

 - Sådan følger du Samsung Galaxy Note 9 Unpacked event

Men august måned byder på mere nyt fra Samsung. Rygterne svirrer nemlig både om en tablet og et smartwatch. Den nye tablet forventes måske offentliggjort samtidig med Galaxy Note 9. Mens det nye smartwatch formentlig vil se dagens lys under den årlige IFA-messe.

Samsung har udsendt invitationerne til deres IFA-event. Og de afholder pressemøde torsdag den 30. august 2018 i Berlin om formiddagen – helt præcis kl. 10.45 dansk tid. Invitationen bærer titlen ”Do What You Can’t”. Dermed er det begrænset, hvad titlen siger om det vi får afsløret på eventen. Men hjemmesiden PhoneArena.com, mener at det er Galaxy Watch, som Samsung vil afslører på IFA.

PhoneArena mener, at Samsung vil navngive uret ”Galaxy Watch” og ikke Gear S4. Andre rygter om uret er, at det kommer i størrelserne 42 mm og 46 mm. Den store model skulle have et batteri, som kan give strøm i op til syv dage.

- Samsungs næste smartwatch skifter navn

Selvom uret får en navneændring, så skulle designet ligne Gear Sport. Det er vand- og støvbestandigt med IP68-certificering. Samsung Galaxy Watch har 40 forskellige træningsaktiviteter mod kun 10 i forgængerne.

 - Samsung holder fast: Galaxy Watch bliver med Tizen, siger medie

Styresystemet er fortsat Samsungs eget Tizen. Så de har altså ikke skiftet til Wear OS.

En ulempe ved uret skulle være, at det ikke kommer med teknologien MST (Magnetic Secure Transmission). Denne teknologi gør, at uret kan bruges som betalingsmiddel via Samsung Pay på de fleste terminaler. Uden teknologien kan der kun foretages Samsung Pay-betalinger via NFC.

Mere til historien

En teaservideo, som er frigivet forud for Galaxy Note 9, viser Note-historien - dog uden Galaxy Note 7. Du kan se videoen her.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram