Samsung har udsendt invitationer til IFA-event

0

August måned byder på to store Samsung events. Unpacked eventen med Galaxy Note 9 og nu er invitationerne ude til event ved IFA i slutningen af august.

Invitation til Samsungs IFA-event i august 2018 (Kilde: PhoneArena.com)
Invitation til Samsungs IFA-event i august 2018 (Kilde: PhoneArena.com)

Samsung forstår at trække overskrifter i disse dage. I morgen, torsdag den 9. august, afholder de Unpacked event, hvor Galaxy Note 9 afsløres.

 – Sådan følger du Samsung Galaxy Note 9 Unpacked event

Men august måned byder på mere nyt fra Samsung. Rygterne svirrer nemlig både om en tablet og et smartwatch. Den nye tablet forventes måske offentliggjort samtidig med Galaxy Note 9. Mens det nye smartwatch formentlig vil se dagens lys under den årlige IFA-messe.

Samsung har udsendt invitationerne til deres IFA-event. Og de afholder pressemøde torsdag den 30. august 2018 i Berlin om formiddagen – helt præcis kl. 10.45 dansk tid. Invitationen bærer titlen ”Do What You Can’t”. Dermed er det begrænset, hvad titlen siger om det vi får afsløret på eventen. Men hjemmesiden PhoneArena.com, mener at det er Galaxy Watch, som Samsung vil afslører på IFA.

PhoneArena mener, at Samsung vil navngive uret ”Galaxy Watch” og ikke Gear S4. Andre rygter om uret er, at det kommer i størrelserne 42 mm og 46 mm. Den store model skulle have et batteri, som kan give strøm i op til syv dage.

Samsungs næste smartwatch skifter navn

Selvom uret får en navneændring, så skulle designet ligne Gear Sport. Det er vand- og støvbestandigt med IP68-certificering. Samsung Galaxy Watch har 40 forskellige træningsaktiviteter mod kun 10 i forgængerne.

 – Samsung holder fast: Galaxy Watch bliver med Tizen, siger medie

Styresystemet er fortsat Samsungs eget Tizen. Så de har altså ikke skiftet til Wear OS.

En ulempe ved uret skulle være, at det ikke kommer med teknologien MST (Magnetic Secure Transmission). Denne teknologi gør, at uret kan bruges som betalingsmiddel via Samsung Pay på de fleste terminaler. Uden teknologien kan der kun foretages Samsung Pay-betalinger via NFC.

Mere til historien

En teaservideo, som er frigivet forud for Galaxy Note 9, viser Note-historien – dog uden Galaxy Note 7. Du kan se videoen her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer