Samsung har udsendt invitationer til IFA-event

August måned byder på to store Samsung events. Unpacked eventen med Galaxy Note 9 og nu er invitationerne ude til event ved IFA i slutningen af august.

Invitation til Samsungs IFA-event i august 2018 (Kilde: PhoneArena.com)

Invitation til Samsungs IFA-event i august 2018 (Kilde: PhoneArena.com)

Samsung forstår at trække overskrifter i disse dage. I morgen, torsdag den 9. august, afholder de Unpacked event, hvor Galaxy Note 9 afsløres.

 – Sådan følger du Samsung Galaxy Note 9 Unpacked event

Men august måned byder på mere nyt fra Samsung. Rygterne svirrer nemlig både om en tablet og et smartwatch. Den nye tablet forventes måske offentliggjort samtidig med Galaxy Note 9. Mens det nye smartwatch formentlig vil se dagens lys under den årlige IFA-messe.

Samsung har udsendt invitationerne til deres IFA-event. Og de afholder pressemøde torsdag den 30. august 2018 i Berlin om formiddagen – helt præcis kl. 10.45 dansk tid. Invitationen bærer titlen ”Do What You Can’t”. Dermed er det begrænset, hvad titlen siger om det vi får afsløret på eventen. Men hjemmesiden PhoneArena.com, mener at det er Galaxy Watch, som Samsung vil afslører på IFA.

PhoneArena mener, at Samsung vil navngive uret ”Galaxy Watch” og ikke Gear S4. Andre rygter om uret er, at det kommer i størrelserne 42 mm og 46 mm. Den store model skulle have et batteri, som kan give strøm i op til syv dage.

Samsungs næste smartwatch skifter navn

Selvom uret får en navneændring, så skulle designet ligne Gear Sport. Det er vand- og støvbestandigt med IP68-certificering. Samsung Galaxy Watch har 40 forskellige træningsaktiviteter mod kun 10 i forgængerne.

 – Samsung holder fast: Galaxy Watch bliver med Tizen, siger medie

Styresystemet er fortsat Samsungs eget Tizen. Så de har altså ikke skiftet til Wear OS.

En ulempe ved uret skulle være, at det ikke kommer med teknologien MST (Magnetic Secure Transmission). Denne teknologi gør, at uret kan bruges som betalingsmiddel via Samsung Pay på de fleste terminaler. Uden teknologien kan der kun foretages Samsung Pay-betalinger via NFC.

Mere til historien

En teaservideo, som er frigivet forud for Galaxy Note 9, viser Note-historien – dog uden Galaxy Note 7. Du kan se videoen her.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram