Samsung lader som om Galaxy Note 7 ikke har eksisteret

En teaservideo for Galaxy Note 9 viser Note-historien. Eller der mangler en ellers ret vigtig del. Samsung har nemlig sprunget Galaxy Note 7 over.

Samsung fylder meget i medierne for tiden, hvilket blandt andet skyldes de torsdag den 9. august 2018 vil afslører Galaxy Note 9.

Så er de sidste detaljer om Galaxy Note 9 ude

Note-serien er formentlig skyld i blandede følelser hos Samsung. Hele Note-katastrofen med Galaxy Note 7 har foruden en masse penge kostet Samsung en masse omtale, som de nok gerne havde været foruden. Hele katastrofen har kostet Samsung mere end 100 millioner dollars.

 – Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

Men trods katastrofen så ser det nu ud til, at Samsung lader som om Galaxy Note 7 slet ikke har eksisteret. I en ny teaservideo for Galaxy Note 9 ses hele ”historien” om Note-serien og hvordan den har udviklet sig. Dog springer den fra Samsung Galaxy Note 5 og op til Galaxy Note 8. Dermed er Galaxy Note 7 altså sprunget over ”let og elegant”. Du kan se teaservideoen på Weibo. Det skriver Mspoweruser.com.

Mere til historien

Du kan følge Samsungs store Unpacked event i morgen, hvor de altså afslører Galaxy Note 9. Læs mere om, hvordan du følger eventen her.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.