Samsung lader som om Galaxy Note 7 ikke har eksisteret

En teaservideo for Galaxy Note 9 viser Note-historien. Eller der mangler en ellers ret vigtig del. Samsung har nemlig sprunget Galaxy Note 7 over.

Samsung fylder meget i medierne for tiden, hvilket blandt andet skyldes de torsdag den 9. august 2018 vil afslører Galaxy Note 9.

Så er de sidste detaljer om Galaxy Note 9 ude

Note-serien er formentlig skyld i blandede følelser hos Samsung. Hele Note-katastrofen med Galaxy Note 7 har foruden en masse penge kostet Samsung en masse omtale, som de nok gerne havde været foruden. Hele katastrofen har kostet Samsung mere end 100 millioner dollars.

 – Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

Men trods katastrofen så ser det nu ud til, at Samsung lader som om Galaxy Note 7 slet ikke har eksisteret. I en ny teaservideo for Galaxy Note 9 ses hele ”historien” om Note-serien og hvordan den har udviklet sig. Dog springer den fra Samsung Galaxy Note 5 og op til Galaxy Note 8. Dermed er Galaxy Note 7 altså sprunget over ”let og elegant”. Du kan se teaservideoen på Weibo. Det skriver Mspoweruser.com.

Mere til historien

Du kan følge Samsungs store Unpacked event i morgen, hvor de altså afslører Galaxy Note 9. Læs mere om, hvordan du følger eventen her.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
47 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram