Samsung Galaxy Note 9 – prisen angiveligt lækket

1

RYGTE: Nye lækkede oplysninger viser nu, at prisen på Samsung Galaxy Note 9 måske bliver i stil med prisen for iPhone X – eller dyrere endnu.

Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9 (Foto: Samsung)

Samsung har inviteret verdenspressen til et stort Unpacked event i New York torsdag den 9. august. Men allerede nu er en række detaljer omkring produktet allerede lækket. Så det er begrænset, hvor mange ting der kan overraske til eventen.

 – Samsung Galaxy Note 9 er stort set lækket

Tidligere lækkede oplysninger har også gået på prisen ville være omkring 1.000 dollars. Men det seneste læk, ifølge Roland Quandt, så vil Galaxy Note 9 med 128 GB intern hukommelse koste 899 pund, hvilket svarer til omkring 1.200 dollars. Mens modellen med 512 GB intern hukommelse har en pris på 1.099 pund, som altså er omkring 1.500 dollars. Det skriver Mspoweruser.com.

 – Samsung Galaxy Note 9 bliver tilgængelig i lilla

Holder disse priser stik, så vil Galaxy Note 9 altså komme op i nogenlunde samme prisklasse, som iPhone X. Tror du, at de lækkede oplysninger får ret med prisen?

Det ventes i øvrigt, at Galaxy Note 9 allerede lander i butikkerne inden udgangen af august.

MereMobil.dk er tilstede ved Unpacked eventen i New York og vil selvfølgelig holde dig opdateret på alt.

 – Samsung Galaxy Note 9 bliver dyr og tilgængelig i august

Har du specifikke spørgsmål omkring produktet, så kan du skrive til John G. via vores Facebookside eller Instagramprofil. Og så vil han gøre hvad han kan for, at finde svaret på dit spørgsmål.

Mere til historien

Der er på nuværende tidspunkt forskellige opfattelser af om Galaxy Note 9 kommer med S-Pen eller denne er tilbehør, som altså skal købes ved siden af.

Læs også:
Fortnite på vej til Android – måske eksklusivt på Galaxy Note 9

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer