Samsung Galaxy Note 9 – prisen angiveligt lækket

RYGTE: Nye lækkede oplysninger viser nu, at prisen på Samsung Galaxy Note 9 måske bliver i stil med prisen for iPhone X - eller dyrere endnu.

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 (Foto: Samsung)

Samsung har inviteret verdenspressen til et stort Unpacked event i New York torsdag den 9. august. Men allerede nu er en række detaljer omkring produktet allerede lækket. Så det er begrænset, hvor mange ting der kan overraske til eventen.

 - Samsung Galaxy Note 9 er stort set lækket

Tidligere lækkede oplysninger har også gået på prisen ville være omkring 1.000 dollars. Men det seneste læk, ifølge Roland Quandt, så vil Galaxy Note 9 med 128 GB intern hukommelse koste 899 pund, hvilket svarer til omkring 1.200 dollars. Mens modellen med 512 GB intern hukommelse har en pris på 1.099 pund, som altså er omkring 1.500 dollars. Det skriver Mspoweruser.com.

 - Samsung Galaxy Note 9 bliver tilgængelig i lilla

Holder disse priser stik, så vil Galaxy Note 9 altså komme op i nogenlunde samme prisklasse, som iPhone X. Tror du, at de lækkede oplysninger får ret med prisen?

Det ventes i øvrigt, at Galaxy Note 9 allerede lander i butikkerne inden udgangen af august.

MereMobil.dk er tilstede ved Unpacked eventen i New York og vil selvfølgelig holde dig opdateret på alt.

 - Samsung Galaxy Note 9 bliver dyr og tilgængelig i august

Har du specifikke spørgsmål omkring produktet, så kan du skrive til John G. via vores Facebookside eller Instagramprofil. Og så vil han gøre hvad han kan for, at finde svaret på dit spørgsmål.

Mere til historien

Der er på nuværende tidspunkt forskellige opfattelser af om Galaxy Note 9 kommer med S-Pen eller denne er tilbehør, som altså skal købes ved siden af.

Læs også:
- Fortnite på vej til Android - måske eksklusivt på Galaxy Note 9

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram