Nu kan du købe Samsung Galaxy Note 9

Topmodellen Galaxy Note 9 er nu klar til salg i Danmark. Få her de sidste detaljer om den nye note inden du køber.

Galaxy Note 9 New York

Samsung Galaxy Note 9 kort efter jeg fik udleveret et anmeldereksemplar. Det skete umiddelbart efter præsentationen i New York (Foto: MereMobil.dk)

Den 9. august 2018 blev Samsung Galaxy Note 9 præsenteret ved en stort anlagt event i New York med flere tusinde inviterede gæster. Her i blandt MereMobil.dk.

Blot 15 dage senere er telefonen kørt ud til butikkerne. Inklusive dem i Danmark.

Over flere år er de danske mobilkøbere blevet spist af med skrabede versioner af nye telefoner – typisk for at holde prisen nede. Samsung gør det denne gang anderledes.

Galaxy Note 9 kan købes med enten 128 eller 512 GB lagringsplads. Altså ikke noget med at sende en forkølet 64 GB version ud til danske Note-fans.

128 GB versionen har 6 GB RAM, mens 512 GB versionen har 8 GB RAM. Begge telefoner understøtter MicroSD-kort på op til 1 TB.

Farveudvalget bliver Midnight Black og Ocean Blue. Sidstnævnte er årets signaturfarve. Den Sponseret link store udgave koster 9.799 kroner. 128 GB udgaven kan erhverves for 7.849 kroner uden abonnement. Alle de store forhandlere har telefonen tilgængelig fra i dag.

ANMELDELSE: Samsungs note-fans vil elske Galaxy Note 9

Vil du fuldende din nye note-telefon, så skal du naturligvis også have Samsung Galaxy Watch. Dette kommer på markedet i slutningen af september. Se her min newsflash-video hvor jeg viser Galaxy Watch frem.

Til dig der vil have en stor skærm

Galaxy Note 9 New York

John G. klar sammen med flere tusinde andre til Galaxy Note 9 præsentation i Barclays Center i New York (Foto: MereMobil.dk)

Hvis du har brug for en stor skærm (6.4 tommer) og rigtig meget lagringsplads er Galaxy Note 9 noget for dig. Har du samtidigt brug for en tegne- og skrivepen som altid er med, bliver telefonen et endnu bedre valg.

Batteriet er hele 4.000 mAh, hvilket er ret meget. I salgspakken medfølger en hurtigoplader samt et godt AKG in-ear headset. Derudover kan telefonen oplades med en trådløs oplader.

GUIDE: Her er de bedste trådløse opladere

Blandt nyhederne er også ny kamerasoftware, der nu har såkaldt ”Flaw Detection”. Hvis linsen er beskidt, billedet rystet eller hvis en person på et gruppefoto har lukkede øjne, så får du en notifikation. Selve kamerateknikken er den samme, som sidder i Samsung Galaxy S9+.

Samsung Galaxy Note 9 understøtter Samsung DeX. Med en USB Type-C > HDMI-adapter kan der tilsluttes ekstern skærm eller projektor. Efter behov kan også tastatur og mus forbindes.

I nedenstående video viser jeg, hvordan Samsung DeX fungerer på den nye note-mobil. 

Så smart er Samsung DeX blevet

Mere til historien

S Pen kan blandt andet bruges til at tegne og markere på skærmbilleder. Har du eksempelvis et screenshot, som du vil markere noget på, inden det sendes på mail, er det her S Pen kommer ind i billedet.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram