Med Galaxy Watch satser Samsung på sundhed og velvære

IFA: Det tikker som et analogt ur, men Samsung Galaxy Watch er i høj grad digitalt hvor sundhed, motion og velvære er i fokus.

Samsung Galaxy Watch kommer i to versioner. Henholdsvis en 46 mm og en 42 mm model. (Foto: MereMobil.dk)

Samsung fremviste det nye Galaxy Watch, efterfølgeren til Gear S3, for få uger siden i forbindelse med lanceringen af Galaxy Note 9 i New York, hvor MereMobil.dk også var til stede.

Nu har vi fået det at se igen. Denne gang på IFA 2018 i Berlin.

På verdens største elektronikmesse havde Samsung inviteret en håndfuld udvalgte journalister til en såkaldt pre-briefing for at “gå mere i dybden” med det nye smartwatch, som Samsung sender på gaden i Danmark i slutningen af september.

Som vi allerede har skrevet, så kommer Samsung Galaxy Watch i to størrelser, nemlig henholdsvis 46 mm og 42 mm. Begge modeller har Corning Gorilla Glass DX+ urglas foran en Super AMOLED skærm i 360 x 360 pixel opløsning.

Bag skærmen sidder en Exynos 9110 dual-core 1,15 GHz processor samt 4 GB indbygget hukommelse. Urene kører Samsungs eget Tizen Wearable OS i version 4.0 og fungerer både sammen med Android og iOS.

LÆS OGSÅDenne dato kan du købe Samsung Galaxy Watch

Men det fungerer også på egen hånd. Både som musikafspiller og mobiltelefon (dog kun LTE-versionen med eSim, hvilket er den model, der bliver lanceret i Danmark), men også som sundhedsapostel og personlig assistent.

Søvn og motion

Samsung Galaxy Watch sørger for, at du sover godt, og holder også øje med, hvor meget du rører dig. (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Watch holder øje med, hvornår du vågner om morgenen, fortalte Samsung ved pre-briefingen på IFA. Når du har fået øjne, får du en straks en oversigt over dagens kommende gøremål.

Desuden kan du se, hvordan du har sovet, for Galaxy Watch holder også øje med din søvn og kan f.eks. se, om du har vendt og drejet dig hele natten, eller om du har fået masser af den vigtige REM-søvn.

ANMELDELSE: Læs den store test af Samsung Galaxy Note 9

Bliver du for stresset i løbet af dagen, vil uret advare dig og tilbyde dig hjælp til at stresse ned ved hjælp af en indbygget åndedrætsguide. For, som Samsung sagde på elektronikmessen, sundhed handler ikke kun om motion, men også om “mentalt velbefindende”.

Dermed ikke sagt at Samsung Galaxy Watch ikke kan hjælpe dig med at holde dig i form. Uret kan automatisk genkende og måle seks forskellige slags motion (gang, løb, cykling, crosstraining, roning og dynamisk workout). I alt kan Galaxy Watch tracke hele 39 forskellige motionsformer, bare du selv fortæller uret, hvad du er i gang med.

Samsung Galaxy Watch er på gaden i Danmark den 28. september. Prisen er 2.799 kroner for 42 mm-versionen, mens modellen på 46 mm koster 2.999 kroner.

Her kan du se Galaxy Watch

Mere til historien

Især den store model på 46 mm får lang batterilevetid, forsikrer Samsung. Hele 80 timer uden opladning skal uret kunne klare, mens 42 mm-modellen skal oplades allerede efter 45 timer.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram