Med Galaxy Watch satser Samsung på sundhed og velvære

3

IFA: Det tikker som et analogt ur, men Samsung Galaxy Watch er i høj grad digitalt hvor sundhed, motion og velvære er i fokus.

Samsung Galaxy Watch kommer i to versioner. Henholdsvis en 46 mm og en 42 mm model. (Foto: MereMobil.dk)

Samsung fremviste det nye Galaxy Watch, efterfølgeren til Gear S3, for få uger siden i forbindelse med lanceringen af Galaxy Note 9 i New York, hvor MereMobil.dk også var til stede.

Nu har vi fået det at se igen. Denne gang på IFA 2018 i Berlin.

På verdens største elektronikmesse havde Samsung inviteret en håndfuld udvalgte journalister til en såkaldt pre-briefing for at “gå mere i dybden” med det nye smartwatch, som Samsung sender på gaden i Danmark i slutningen af september.

Som vi allerede har skrevet, så kommer Samsung Galaxy Watch i to størrelser, nemlig henholdsvis 46 mm og 42 mm. Begge modeller har Corning Gorilla Glass DX+ urglas foran en Super AMOLED skærm i 360 x 360 pixel opløsning.

Bag skærmen sidder en Exynos 9110 dual-core 1,15 GHz processor samt 4 GB indbygget hukommelse. Urene kører Samsungs eget Tizen Wearable OS i version 4.0 og fungerer både sammen med Android og iOS.

LÆS OGSÅDenne dato kan du købe Samsung Galaxy Watch

Men det fungerer også på egen hånd. Både som musikafspiller og mobiltelefon (dog kun LTE-versionen med eSim, hvilket er den model, der bliver lanceret i Danmark), men også som sundhedsapostel og personlig assistent.

Søvn og motion

Samsung Galaxy Watch sørger for, at du sover godt, og holder også øje med, hvor meget du rører dig. (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Watch holder øje med, hvornår du vågner om morgenen, fortalte Samsung ved pre-briefingen på IFA. Når du har fået øjne, får du en straks en oversigt over dagens kommende gøremål.

Desuden kan du se, hvordan du har sovet, for Galaxy Watch holder også øje med din søvn og kan f.eks. se, om du har vendt og drejet dig hele natten, eller om du har fået masser af den vigtige REM-søvn.

ANMELDELSE: Læs den store test af Samsung Galaxy Note 9

Bliver du for stresset i løbet af dagen, vil uret advare dig og tilbyde dig hjælp til at stresse ned ved hjælp af en indbygget åndedrætsguide. For, som Samsung sagde på elektronikmessen, sundhed handler ikke kun om motion, men også om “mentalt velbefindende”.

Dermed ikke sagt at Samsung Galaxy Watch ikke kan hjælpe dig med at holde dig i form. Uret kan automatisk genkende og måle seks forskellige slags motion (gang, løb, cykling, crosstraining, roning og dynamisk workout). I alt kan Galaxy Watch tracke hele 39 forskellige motionsformer, bare du selv fortæller uret, hvad du er i gang med.

Samsung Galaxy Watch er på gaden i Danmark den 28. september. Prisen er 2.799 kroner for 42 mm-versionen, mens modellen på 46 mm koster 2.999 kroner.

Her kan du se Galaxy Watch

Mere til historien

Især den store model på 46 mm får lang batterilevetid, forsikrer Samsung. Hele 80 timer uden opladning skal uret kunne klare, mens 42 mm-modellen skal oplades allerede efter 45 timer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer