Denne dato kan du købe Samsung Galaxy Watch

14

I slutningen af september, kan du købe Galaxy Watch, sagde Samsung tidligere. Nu har vi fået den præcise dato.

Fornuftige priser og 4G-version

I slutningen af september vil Samsung Galaxy Watch være tilgængelig hos de danske forhandlere. Sådan løb den relativt upræcise melding fra Samsung i forbindelse med lanceringen af det seneste smartwatch.

Overfor MereMobil.dk har Samsung Danmark nu bekræftet datoen for salgsstarten. Datoen bliver fredag den 28. september 2018.

Galaxy Gear er prissat til 2.999 kroner for den store ”herreudgave” på 46 mm. Er det for stort fås også en 42 mm. version til 2.799 kroner. Priserne er de vejledende fra Samsung.

Hvis du er den friske type, der ikke gider et blankt og sort udtryk så er der godt nyt med Galaxy Watch, der også bliver tilgængelig i en cool Rose Gold farve. Udover et opdateret design lægger Samsung også vægt på bedre batteritid i det nye ur.

LÆS OGSÅ: Dette skal du vide om Samsung Galaxy Watch

Samsung har tidligere haft et Gear smartwatch på markedet med mobilforbindelse, dog ikke i Danmark, men dette slog aldrig bredt igennem. Nu gør Samsung endnu et forsøg.

I Danmark bliver Galaxy Watch således kun tilgængelig med 4G-mobilforbindelse via eSIM. Altså et SIM-kort der ligger kodet i telefonen. For at udnytte mobilforbindelsen, så uret kan bruges uden telefonen er i nærheden, skal ens teleoperatør understøtte det. Alternativ forbinder Galaxy Watch via Bluetooth og Wi-Fi.

Galaxy Watch følger op på Samsung Gear S3, der blev lanceret for to år siden. Gear S3 var (og er) et rigtigt glimrende smartwatch. Samsungs Tizen styresystem gør uret til en forrygende oplevelse. Tizen er langt bedre skruet sammen ned Googles Wear OS (tidligere kendt som Android Wear).

Google har da heller ikke haft nævneværdig succes på smartwatch-markedet. I dag er Apple og Samsung de største smartwatch-producenter. Og i øvrigt også de også de mest relevante produkter.

Apple Watch er på markedet i en udgave med understøttelse af eSIM, men indtil videre er teleselskabet 3 det eneste selskab, der tilbyder abonnement og mobilforbindelse til Apple Watch.

ANMELDELSE: Fans vil elske Samsung Galaxy Note 9

Mere til historien

I modsætning til Apple Watch få fungerer Samsungs smartwatches på både iOS og Android.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer