Denne dato kan du købe Samsung Galaxy Watch

I slutningen af september, kan du købe Galaxy Watch, sagde Samsung tidligere. Nu har vi fået den præcise dato.

Fornuftige priser og 4G-version

I slutningen af september vil Samsung Galaxy Watch være tilgængelig hos de danske forhandlere. Sådan løb den relativt upræcise melding fra Samsung i forbindelse med lanceringen af det seneste smartwatch.

Overfor MereMobil.dk har Samsung Danmark nu bekræftet datoen for salgsstarten. Datoen bliver fredag den 28. september 2018.

Galaxy Gear er prissat til 2.999 kroner for den store ”herreudgave” på 46 mm. Er det for stort fås også en 42 mm. version til 2.799 kroner. Priserne er de vejledende fra Samsung.

Hvis du er den friske type, der ikke gider et blankt og sort udtryk så er der godt nyt med Galaxy Watch, der også bliver tilgængelig i en cool Rose Gold farve. Udover et opdateret design lægger Samsung også vægt på bedre batteritid i det nye ur.

LÆS OGSÅ: Dette skal du vide om Samsung Galaxy Watch

Samsung har tidligere haft et Gear smartwatch på markedet med mobilforbindelse, dog ikke i Danmark, men dette slog aldrig bredt igennem. Nu gør Samsung endnu et forsøg.

I Danmark bliver Galaxy Watch således kun tilgængelig med 4G-mobilforbindelse via eSIM. Altså et SIM-kort der ligger kodet i telefonen. For at udnytte mobilforbindelsen, så uret kan bruges uden telefonen er i nærheden, skal ens teleoperatør understøtte det. Alternativ forbinder Galaxy Watch via Bluetooth og Wi-Fi.

Galaxy Watch følger op på Samsung Gear S3, der blev lanceret for to år siden. Gear S3 var (og er) et rigtigt glimrende smartwatch. Samsungs Tizen styresystem gør uret til en forrygende oplevelse. Tizen er langt bedre skruet sammen ned Googles Wear OS (tidligere kendt som Android Wear).

Google har da heller ikke haft nævneværdig succes på smartwatch-markedet. I dag er Apple og Samsung de største smartwatch-producenter. Og i øvrigt også de også de mest relevante produkter.

Apple Watch er på markedet i en udgave med understøttelse af eSIM, men indtil videre er teleselskabet 3 det eneste selskab, der tilbyder abonnement og mobilforbindelse til Apple Watch.

ANMELDELSE: Fans vil elske Samsung Galaxy Note 9

Mere til historien

I modsætning til Apple Watch få fungerer Samsungs smartwatches på både iOS og Android.

Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Apple Watch Series 9 får opgradering af ydelsen

En ny processor skulle blive en realitet i Apple Watch Series 9,. Det betyder måske længere batteritid.

(mere…)
Smartwatch til børn med GPS - hvilket skal du købe?

GUIDE: Smartwatch til børn viser, hvor barnet er. Der kan også ringes og skrives via urene.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

(mere…)
Xplora har lanceret nyt ur til børnene – X6Play

Der findes flere forskellige modeller af Xploras smartwatches til børn. Den nye topmodel hedder X6Play. Læs mere her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram