Huawei har lanceret Y6 2018

Huawei har netop lanceret en ny smartphone i Y-serien. Navnet er Y6 2018 og målgruppen er de yngre smartphonebrugere. Læs mere om den nye Y6 her.

Huawei Y6 2018 (Foto: Huawei)

Huawei Y6 2018 (Foto: Huawei)

Dagligdagen står så småt og banker på efter en sommerferie, hvor vi på ingen måde kan klage over vejret i Danmark. Det betyder også for nogle forældre, at det er ved at være tiden for at børnene skal have deres første mobil. Det kan også være, at teenageren har brug for en ny smartphone. Hvis telefonen måske har måtte lade livet denne sommer.

 - Sommeren kan smadre din smartphone

Huawei lancerede tidligere i går Huawei P Smart, som henvendte sig til den yngre målgruppe. Og nu er de altså klar med endnu en. Nemlig Y6 2018.

Huawei Y6 2018 kommer med EMUI 8.0 Lite-styresystemet, HD FullView-skærm, stort batteri og ansigtsgenkendelse.

- "Mange af de nye, high-end smartphones på markedet bliver både bedre, hurtigere og lettere år for år, mens de mere budgetvenlige smartphones ikke følger samme stejle udviklingskurve. Hos Huawei ønsker vi også at løfte standarden for smartphones i de lavere prisklasser, og i al beskedenhed mener vi, at vi er lykkedes med den opgave. Det seneste eksempel er vores nye Y6 2018, som giver forbrugerne rigtig meget smartphone for pengene," siger Marie Dam Feldborg, der er Senior Marketing Manager hos Huawei.

Skærmen på Huawei Y6 2018 er en 5,7 tommer HD FullView-skærm med 18:9 format. Kameraet er på 13 megapixels og frontkameraet er på 5 megapixels.

 - Huawei P20 klar i den populære Twilight farve

Huawei Y6 2018 (Foto: Huawei)

Huawei Y6 2018 (Foto: Huawei)

Huawei Y6 2018 specifikationer

  • Styresystem: Android 8 Oreo med EMUI 8 Lite
  • Skærm: 5,7 tommer 18:9 HD (1440 x 720)
  • Intern hukommelse: 16 GB
  • RAM: 2 GB
  • Farver: Sort, blå og guld
  • Kamera: 13 megapixels
  • Frontkamera: 5 megapixels
  • Batteri: 3.000 mAh
  • Størrelse: Bredde: 72,9 mm, Højde: 147,5 mm, Dybde: 7,8 mm
  • Vægt: 135 gram

Huawei Y6 2018 kan købes i hos Elgiganten og Power til en vejledende pris på 1.099 kroner uden abonnement. Modellen fås i farverne sort, guld og blå.

Mere til historien

Huawei vil være verdens bedst sælgende smartphone-mærke, har de sagt ved flere lejligheder, og kineserne er godt på vej mod målet. De er i hvert fald tættere på end nogensinde før. Huawei er nemlig trukket forbi Apple i årets andet kvartal og er nu verdens andenstørste mobilproducent.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram