HTC U12 Life lanceres torsdag den 30. august?

HTC afholder event torsdag den 30. august 2018 og det ventes, at de vil afsløre HTC U12 Life.

HTC teaser for ny lancering torsdag den 30. august 2018 (Kilde: Twitter)
HTC teaser for ny lancering torsdag den 30. august 2018 (Kilde: Twitter)

HTC’s 2018 har indtil nu langt fra været optimalt. Det er ikke fordi, at telefonerne ikke har præseteret. Særligt flagskibet HTC U12+ og HTC U11 Life har fået virkelig pæne ord med på vejen fra MereMobil.dk.

ANMELDELSE: HTC U12+ – rykker på billeder og musik

Men det virker til, at der er noget nyt og spændende på vej. Ifølge HTC’s Twitter-konto, så vil vi snart møde HTC’s seneste eksemplar i U-serien. Kort og godt skriver HTC følgende på Twitter: -”Beauty and power meet on August 30th 2018.”

Denne lille teaser oplyser ikke noget yderligere om HTC’s planer. Men det ventes, at der er tale om HTC U12 Life – altså efterfølgeren til HTC U11 Life, som kom på markedet først på året. MereMobil.dk kaldte HTC U11 Life for “en vild lille kriger”.

– “Helt ærligt HTC! 2.500 kroner. Burde U11 Life ikke koste noget mere? HTC U11 Life er virkelig ’value for money’,” det var blot lidt af det, som MereMobil.dk skrev i anmeldelsen af telefonen. Den fik også tildelt 6 ud af 6 stjerner og “anbefaler”-mærket fra MereMobil.dk. Dermed er der store forventninger til en efterfølger.

HTC melder sig klar til Android 9 Pie

Dermed er der altså ikke længe til, at HTC er klar med nyt. MereMobil.dk følger spændt med på sidelinjen og er spændt på, om det også er et produkt, som lander i de danske butikker.

Mere til historien

Vi kiggede i juni 2018 tilbage på HTC Diamond, som så dagens lys i 2008. Det var et af den slags produkter, der fik hele techmiljøet til at holde vejret. Dengang var Touch Diamond sommerens helt store satsning fra HTC. Den var også banebrydende for sin tid. Gik du glip af dette tilbageblik, så kan vi anbefale dig, at læse det.

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram