Vinteren 2019 byder på flere Samsung-topmodeller

RYGTE: Næste års Samsung line-up indeholder både den foldbare Galaxy X og efterfølgeren til Galaxy S9 - Galaxy S10.

Sådan forestillede Samsung, at en foldbar smartphone kunne se ud. (Skærmbillede MereMobil)

Samsung-fans kan godt begynde at glæde sig til januar og februar 2019. For i de to kolde vintermåneder, vil den sydkoreanske gigant efter sigende lancere flere smartphones, der skal varme hjerterne hos fansene. Det skriver Pocketnow.

Flere detaljer om Samsung Galaxy Note 9 afsløret

Ifølge rygterne vil Samsung efter planen præsentere den bøjelige smartphone Samsung Galaxy X ved Consumer Electronics Show (CES) i januar.

MereMobil.dk har tidligere skrevet om en bøjelig smartphone fra Samsung, og nu er der angiveligt sat en lanceringsdato i kalenderen.

Allerede i 2017 annoncerede Samsung, at man satte alle sejl til i jagten på en smartphone med bøjelig skærm. Nu ser det altså ud som om, den drøm vil materialisere sig i starten af næste år. Det er dog en anelse senere, end Samsungs ledelse håbede. Det oprindelige mål lød nemlig på et bøjelig Note-telefon i 2018.

Nye billeder viser kasseret, foldbar Samsung-smartphone

Samsung Galaxy X er langt fra den eneste opsigtvækkende smartphone, som sydkoreanerne planlægger at fremvise i starten af 2019. Kun godt én måned efter CES ligger Mobile World Congress (MWC). Og hvis man skal tro rygterne, vil Samsung vise efterfølgeren til dette års Galaxy S9 og S9+.

På nuværende tidspunkt vides der ikke meget om Galaxy S10 eller hvad efterfølgeren til Galaxy S9 kommer til at hedde. Men mon ikke, der bliver tale om endnu et flagskib.

CES 2019 ligger i dagene 8. januar til 12. januar i Las Vegas. Den 25. til 28. februar bliver MWC afholdt i Barcelona. Ved begge events er der tradition for, at nogle mobilproducenter præsenterer, deres historier inden eventens er startet.

Mere til historien

Samsung har i lang tid ønsket en foldbar / bøjelig smartphone. Allerede i 2014, viste den sydkoreanske smartphone-producent, hvordan sådan én kunne se ud.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram