Vinteren 2019 byder på flere Samsung-topmodeller

RYGTE: Næste års Samsung line-up indeholder både den foldbare Galaxy X og efterfølgeren til Galaxy S9 – Galaxy S10.

Sådan forestillede Samsung, at en foldbar smartphone kunne se ud. (Skærmbillede MereMobil)

Samsung-fans kan godt begynde at glæde sig til januar og februar 2019. For i de to kolde vintermåneder, vil den sydkoreanske gigant efter sigende lancere flere smartphones, der skal varme hjerterne hos fansene. Det skriver Pocketnow.

Flere detaljer om Samsung Galaxy Note 9 afsløret

Ifølge rygterne vil Samsung efter planen præsentere den bøjelige smartphone Samsung Galaxy X ved Consumer Electronics Show (CES) i januar.

MereMobil.dk har tidligere skrevet om en bøjelig smartphone fra Samsung, og nu er der angiveligt sat en lanceringsdato i kalenderen.

Allerede i 2017 annoncerede Samsung, at man satte alle sejl til i jagten på en smartphone med bøjelig skærm. Nu ser det altså ud som om, den drøm vil materialisere sig i starten af næste år. Det er dog en anelse senere, end Samsungs ledelse håbede. Det oprindelige mål lød nemlig på et bøjelig Note-telefon i 2018.

Nye billeder viser kasseret, foldbar Samsung-smartphone

Samsung Galaxy X er langt fra den eneste opsigtvækkende smartphone, som sydkoreanerne planlægger at fremvise i starten af 2019. Kun godt én måned efter CES ligger Mobile World Congress (MWC). Og hvis man skal tro rygterne, vil Samsung vise efterfølgeren til dette års Galaxy S9 og S9+.

På nuværende tidspunkt vides der ikke meget om Galaxy S10 eller hvad efterfølgeren til Galaxy S9 kommer til at hedde. Men mon ikke, der bliver tale om endnu et flagskib.

CES 2019 ligger i dagene 8. januar til 12. januar i Las Vegas. Den 25. til 28. februar bliver MWC afholdt i Barcelona. Ved begge events er der tradition for, at nogle mobilproducenter præsenterer, deres historier inden eventens er startet.

Mere til historien

Samsung har i lang tid ønsket en foldbar / bøjelig smartphone. Allerede i 2014, viste den sydkoreanske smartphone-producent, hvordan sådan én kunne se ud.

Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram