Vinteren 2019 byder på flere Samsung-topmodeller

2

RYGTE: Næste års Samsung line-up indeholder både den foldbare Galaxy X og efterfølgeren til Galaxy S9 – Galaxy S10.

Sådan forestillede Samsung, at en foldbar smartphone kunne se ud. (Skærmbillede MereMobil)

Samsung-fans kan godt begynde at glæde sig til januar og februar 2019. For i de to kolde vintermåneder, vil den sydkoreanske gigant efter sigende lancere flere smartphones, der skal varme hjerterne hos fansene. Det skriver Pocketnow.

Flere detaljer om Samsung Galaxy Note 9 afsløret

Ifølge rygterne vil Samsung efter planen præsentere den bøjelige smartphone Samsung Galaxy X ved Consumer Electronics Show (CES) i januar.

MereMobil.dk har tidligere skrevet om en bøjelig smartphone fra Samsung, og nu er der angiveligt sat en lanceringsdato i kalenderen.

Allerede i 2017 annoncerede Samsung, at man satte alle sejl til i jagten på en smartphone med bøjelig skærm. Nu ser det altså ud som om, den drøm vil materialisere sig i starten af næste år. Det er dog en anelse senere, end Samsungs ledelse håbede. Det oprindelige mål lød nemlig på et bøjelig Note-telefon i 2018.

Nye billeder viser kasseret, foldbar Samsung-smartphone

Samsung Galaxy X er langt fra den eneste opsigtvækkende smartphone, som sydkoreanerne planlægger at fremvise i starten af 2019. Kun godt én måned efter CES ligger Mobile World Congress (MWC). Og hvis man skal tro rygterne, vil Samsung vise efterfølgeren til dette års Galaxy S9 og S9+.

På nuværende tidspunkt vides der ikke meget om Galaxy S10 eller hvad efterfølgeren til Galaxy S9 kommer til at hedde. Men mon ikke, der bliver tale om endnu et flagskib.

CES 2019 ligger i dagene 8. januar til 12. januar i Las Vegas. Den 25. til 28. februar bliver MWC afholdt i Barcelona. Ved begge events er der tradition for, at nogle mobilproducenter præsenterer, deres historier inden eventens er startet.

Mere til historien

Samsung har i lang tid ønsket en foldbar / bøjelig smartphone. Allerede i 2014, viste den sydkoreanske smartphone-producent, hvordan sådan én kunne se ud.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer