Rød OnePlus 6 kommer i et begrænset oplag

1

Tilbage i maj blev OnePlus 6 lanceret, og nu er den klar i en ny eksklusiv rød farve. OnePlus 6 Red Edition kommer til salg i juli.

OnePlus 6 Red Edition (Foto: OnePlus)
OnePlus 6 Red Edition (Foto: OnePlus)

OnePlus 6 blev lanceret i maj måned og har solgt mere end én million eksemplarer. Danskerne har været blandt de mobilkøbere, som har taget godt imod den nye topmodel fra den kinesiske producent.

 – OnePlus 6 har rundet 1 million solgte enheder

Nu er OnePlus klar med OnePlus 6 i en ny eksklusiv rød farve. Modellen hedder OnePlus 6 Red Edition.

I arbejdet for at få den særlige røde farve, er der anvendt seks glasplader og optisk belægning. Ligesom OnePlus har tilføjet et anti-refleksivt glas, som lader lyset skinne gennem alle lag inden det reflekteres væk fra enheden.

Dette er med til at give dybde i den særlige røde farve. For at få den skinnende røde farve er brugt et gennemsigtig orange lag.

Den nye eksklusive model kommer i en variant med 128 GB intern hukommelse og 8 GB RAM.

– ”Med den nye OnePlus 6 Red Edition har vi arbejdet på at udvikle en telefon, der både er kraftfuld og sofistikeret. Vi har skabt en dyb rød farve, som ikke er alt for lys, og vi har brugt flere måneder på at ramme den unikke rav-lignende effekt til perfektion, ” siger Pete Lau, CEO og grundlægger af OnePlus, i en pressemeddelelse.

ANMELDELSE: OnePlus 6 – den hurtigste til den laveste pris

Der er officiel salgsstart på OnePlus 6 Red Edition tirsdag den 10. juli enten online eller hos Telia. Den kommer i en limited edition, det er dog uvist hvor mange eksemplarer af telefonen, der kommer til salg.

OnePlus 6 Red Edition kan blive din for 4.399 kroner uden abonnement.

Billeder af OnePlus 6 Red Edition

Mere til historien

Der har tidligere været nogle sikkerhedsproblemer med OnePlus 6, hvorefter OnePlus også var ude at bekræfte dette. Der er dog efterfølgende også rettet op på problemerne, så det bør ikke afholde nogle fra at købe en OnePlus-telefon.

Læs også:
OnePlus indgår samarbejde og satser på esport

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer