OnePlus 6 har rundet 1 million solgte enheder

For kun en lille måned siden havde OnePlus 6 salgsstart, men allerede nu er der solgt mere end 1 million eksemplarer. Det oplyser OnePlus-grundlæggeren.

OnePlus 6

OnePlus 6 (Foto: OnePlus)

Ifølge Pete Lau, CEO og grundlægger af OnePlus, så har den nyeste smartphonemodel nu rundet mere end 1 millioner solgte enheder på lige under en måned. Det er i hvert fald, hvad han har fortalt Business Insider. Det skriver The Verge.com.

ANMELDELSE: OnePlus 6 er den hurtigste til den laveste pris

Helt præcist er milepælen nået på 22 dage, ifølge Pete Lau. De to seneste modeller fra OnePlus har været tre måneder om at nå samme flotte salgstal.

1 million solgte eksemplarer på under en måned lyder flot. Og det er det som sådan også. Men sammenlignes der med Samsungs topmodeller og Apples iPhones, er salgstallene på disse markant højere.

Der er dog også forskel på både brandet og tilgængeligheden på de forskellige produkter. Dog har det hjulpet OnePlus godt på vej, at deres enheder nu er langt mere tilgængelige end de tidligere har været.

Da OnePlus startede kunne deres telefoner kun købes via egen webshop og det krævede særlige invitationer. Senere blev salget åbnet op for alle. Og med OnePlus 5 kom også det danske teleselskab 3 med som forhandler. Mens OnePlus 6 er tilgængelig hos YouSee, Telenor, Telia og 3 samt webshoppen ProShop.

 – OnePlus bekræfter sikkerhedsproblem i OnePlus 6

De flere forhandlere er selvfølgelig og dermed nemmere tilgængelighed, er selvfølgelig også med til, at gøre det nemmere at nå høje salgstal hurtigere.

Mere til historien

OnePlus kom på markedet med billige telefoner, som var spækket med super fede specifikationer. Det er de som sådan stadigvæk, men prisen er dog stille og roligt på vej op og matche de etablerede konkurrenters priser.

OnePlus 4 spottet på Geekbench

En ny OnePlus-model er spottet på Geekbench og det rygtes, at der måske er tale om OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Detaljerne afsløret på ny OnePlus topmodel

Oplysninger om en ny topmodel fra OnePlus er afsløret. Du kan se detaljerne her.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram