OnePlus 6 har rundet 1 million solgte enheder

1

For kun en lille måned siden havde OnePlus 6 salgsstart, men allerede nu er der solgt mere end 1 million eksemplarer. Det oplyser OnePlus-grundlæggeren.

OnePlus 6
OnePlus 6 (Foto: OnePlus)

Ifølge Pete Lau, CEO og grundlægger af OnePlus, så har den nyeste smartphonemodel nu rundet mere end 1 millioner solgte enheder på lige under en måned. Det er i hvert fald, hvad han har fortalt Business Insider. Det skriver The Verge.com.

ANMELDELSE: OnePlus 6 er den hurtigste til den laveste pris

Helt præcist er milepælen nået på 22 dage, ifølge Pete Lau. De to seneste modeller fra OnePlus har været tre måneder om at nå samme flotte salgstal.

1 million solgte eksemplarer på under en måned lyder flot. Og det er det som sådan også. Men sammenlignes der med Samsungs topmodeller og Apples iPhones, er salgstallene på disse markant højere.

Der er dog også forskel på både brandet og tilgængeligheden på de forskellige produkter. Dog har det hjulpet OnePlus godt på vej, at deres enheder nu er langt mere tilgængelige end de tidligere har været.

Da OnePlus startede kunne deres telefoner kun købes via egen webshop og det krævede særlige invitationer. Senere blev salget åbnet op for alle. Og med OnePlus 5 kom også det danske teleselskab 3 med som forhandler. Mens OnePlus 6 er tilgængelig hos YouSee, Telenor, Telia og 3 samt webshoppen ProShop.

 – OnePlus bekræfter sikkerhedsproblem i OnePlus 6

De flere forhandlere er selvfølgelig og dermed nemmere tilgængelighed, er selvfølgelig også med til, at gøre det nemmere at nå høje salgstal hurtigere.

Mere til historien

OnePlus kom på markedet med billige telefoner, som var spækket med super fede specifikationer. Det er de som sådan stadigvæk, men prisen er dog stille og roligt på vej op og matche de etablerede konkurrenters priser.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer