OnePlus 6 har rundet 1 million solgte enheder

For kun en lille måned siden havde OnePlus 6 salgsstart, men allerede nu er der solgt mere end 1 million eksemplarer. Det oplyser OnePlus-grundlæggeren.

OnePlus 6

OnePlus 6 (Foto: OnePlus)

Ifølge Pete Lau, CEO og grundlægger af OnePlus, så har den nyeste smartphonemodel nu rundet mere end 1 millioner solgte enheder på lige under en måned. Det er i hvert fald, hvad han har fortalt Business Insider. Det skriver The Verge.com.

ANMELDELSE: OnePlus 6 er den hurtigste til den laveste pris

Helt præcist er milepælen nået på 22 dage, ifølge Pete Lau. De to seneste modeller fra OnePlus har været tre måneder om at nå samme flotte salgstal.

1 million solgte eksemplarer på under en måned lyder flot. Og det er det som sådan også. Men sammenlignes der med Samsungs topmodeller og Apples iPhones, er salgstallene på disse markant højere.

Der er dog også forskel på både brandet og tilgængeligheden på de forskellige produkter. Dog har det hjulpet OnePlus godt på vej, at deres enheder nu er langt mere tilgængelige end de tidligere har været.

Da OnePlus startede kunne deres telefoner kun købes via egen webshop og det krævede særlige invitationer. Senere blev salget åbnet op for alle. Og med OnePlus 5 kom også det danske teleselskab 3 med som forhandler. Mens OnePlus 6 er tilgængelig hos YouSee, Telenor, Telia og 3 samt webshoppen ProShop.

 - OnePlus bekræfter sikkerhedsproblem i OnePlus 6

De flere forhandlere er selvfølgelig og dermed nemmere tilgængelighed, er selvfølgelig også med til, at gøre det nemmere at nå høje salgstal hurtigere.

Mere til historien

OnePlus kom på markedet med billige telefoner, som var spækket med super fede specifikationer. Det er de som sådan stadigvæk, men prisen er dog stille og roligt på vej op og matche de etablerede konkurrenters priser.

OnePlus 11 Jupiter Rock Edition: Ny telefon med unik finish

En særlig udgave af OnePlus 11 er på vej. Designinspirationen kommer fra en kendt planet.

(mere…)
OnePlus snart klar med nye Nord-produkter

OnePlus har sendt event-invitationerne ud. De vil afsløre nye produkter i Nord-serien.

(mere…)
Der teases nu for en OnePlus 11 Special Edition

OnePlus kommer måske med en ny version af OnePlus 11. Der teases netop nu for en Special Edition af den populære OnePlus-model.

(mere…)
3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Den mest solgte smartphone i 2022 var iPhone

Den mest solgte smartphone i 2022 var en iPhone, men ikke en af dem fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Rygterne svirrer om OnePlus Nord CE 3

Der florerer netop nu mange rygter og spekulationer om OnePlus Nord-modellerne - Nord 3 og Nord 3 CE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram