Sikkerhedsproblem rettes på OnePlus 6

KORT NYT: OnePlus har frigivet en sikkerhedsopdatering til OxygenOS brugerfladen, der lukker et alvorligt sikkerhedshul.

OxygenOS 5.1.7 opdateringslog

OxygenOS 5.1.7 opdateringslog på OnePlus 6 (Foto: MereMobil.dk)

Det seneste stykke tid har OnePlus 6 telefoner været pivåbne for sikkerhedsangreb, men nu rettes fejlen via en softwareopdatering. Det oplyser OnePlus.

Opdateringen med rettelserne, der fylder 64 MB, er sendt ud til ejerne af OnePlus 6. Versionsnummeret er OxygenOS 5.1.7.

Opdateringen retter en sårbarhed i bootloaderen, hvor telefonen potentielt kunne angribe og give angriberentotal kontrol over telefonen. Vel at mærke uden om bootloadeen

Hullet betød, at et andet operativsystem kunne installeres på telefonen, end det som producenten oprindeligt havde tiltænkt.

Efter opdateringen kører OnePlus 6 Android 8.1.0 med sikkerhedsniveau 1. maj 2018. OxygenOS-version 5.1.7.

Anmeldelsen på MereMobil.dk gav OnePlus 6 en bedømmelse på 5 ud af 6 stjerner. Kritikpunkterne ligger omkring kameraet, højttalerlyden og ingen trådløs opladning. Til gengæld roses OnePlus 6 for sin hurtighed, gode batteritid og hurtige opladning med kabel.

Også betjeningsfunktionen hvor OnePlus 6 kan betjenes uden brug af hjemknap, som på iPhone X, får pæne ord med på vejen i bedømmelsen.

ANMELDELSE: OnePlus 6 er den hurtigste til den laveste pris

Mere til historien

OnePlus har tidligere oplyst, at alle telefoner fra OnePlus 5 og fremefter vil blive opdateret til Android P, når denne bliver klar til offentligheden – og når OnePlus har indlagt deres ændringer til systemet.

Fra 2025 skal din telefon opdateres i flere år

Softwaren skal vedligeholdes gratis i lang tid efter, at en telefon er taget af markedet. Ny lovgivning træder i kraft fra sommeren 2025.

(mere…)
Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram