Sikkerhedsproblem rettes på OnePlus 6

0

KORT NYT: OnePlus har frigivet en sikkerhedsopdatering til OxygenOS brugerfladen, der lukker et alvorligt sikkerhedshul.

OxygenOS 5.1.7 opdateringslog
OxygenOS 5.1.7 opdateringslog på OnePlus 6 (Foto: MereMobil.dk)

Det seneste stykke tid har OnePlus 6 telefoner været pivåbne for sikkerhedsangreb, men nu rettes fejlen via en softwareopdatering. Det oplyser OnePlus.

Opdateringen med rettelserne, der fylder 64 MB, er sendt ud til ejerne af OnePlus 6. Versionsnummeret er OxygenOS 5.1.7.

Opdateringen retter en sårbarhed i bootloaderen, hvor telefonen potentielt kunne angribe og give angriberentotal kontrol over telefonen. Vel at mærke uden om bootloadeen

Hullet betød, at et andet operativsystem kunne installeres på telefonen, end det som producenten oprindeligt havde tiltænkt.

Efter opdateringen kører OnePlus 6 Android 8.1.0 med sikkerhedsniveau 1. maj 2018. OxygenOS-version 5.1.7.

Anmeldelsen på MereMobil.dk gav OnePlus 6 en bedømmelse på 5 ud af 6 stjerner. Kritikpunkterne ligger omkring kameraet, højttalerlyden og ingen trådløs opladning. Til gengæld roses OnePlus 6 for sin hurtighed, gode batteritid og hurtige opladning med kabel.

Også betjeningsfunktionen hvor OnePlus 6 kan betjenes uden brug af hjemknap, som på iPhone X, får pæne ord med på vejen i bedømmelsen.

ANMELDELSE: OnePlus 6 er den hurtigste til den laveste pris

Mere til historien

OnePlus har tidligere oplyst, at alle telefoner fra OnePlus 5 og fremefter vil blive opdateret til Android P, når denne bliver klar til offentligheden – og når OnePlus har indlagt deres ændringer til systemet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer