Sikkerhedsproblem rettes på OnePlus 6

KORT NYT: OnePlus har frigivet en sikkerhedsopdatering til OxygenOS brugerfladen, der lukker et alvorligt sikkerhedshul.

OxygenOS 5.1.7 opdateringslog

OxygenOS 5.1.7 opdateringslog på OnePlus 6 (Foto: MereMobil.dk)

Det seneste stykke tid har OnePlus 6 telefoner været pivåbne for sikkerhedsangreb, men nu rettes fejlen via en softwareopdatering. Det oplyser OnePlus.

Opdateringen med rettelserne, der fylder 64 MB, er sendt ud til ejerne af OnePlus 6. Versionsnummeret er OxygenOS 5.1.7.

Opdateringen retter en sårbarhed i bootloaderen, hvor telefonen potentielt kunne angribe og give angriberentotal kontrol over telefonen. Vel at mærke uden om bootloadeen

Hullet betød, at et andet operativsystem kunne installeres på telefonen, end det som producenten oprindeligt havde tiltænkt.

Efter opdateringen kører OnePlus 6 Android 8.1.0 med sikkerhedsniveau 1. maj 2018. OxygenOS-version 5.1.7.

Anmeldelsen på MereMobil.dk gav OnePlus 6 en bedømmelse på 5 ud af 6 stjerner. Kritikpunkterne ligger omkring kameraet, højttalerlyden og ingen trådløs opladning. Til gengæld roses OnePlus 6 for sin hurtighed, gode batteritid og hurtige opladning med kabel.

Også betjeningsfunktionen hvor OnePlus 6 kan betjenes uden brug af hjemknap, som på iPhone X, får pæne ord med på vejen i bedømmelsen.

ANMELDELSE: OnePlus 6 er den hurtigste til den laveste pris

Mere til historien

OnePlus har tidligere oplyst, at alle telefoner fra OnePlus 5 og fremefter vil blive opdateret til Android P, når denne bliver klar til offentligheden – og når OnePlus har indlagt deres ændringer til systemet.

Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Pas på svindel fra “Skat”

Skal du have penge tilbage eller ej? Årsopgørelsen er på vej som viser dette, men pas på det fører oftest fup og svindelnumre med sig.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
Google klar med nye funktioner til Pixel

Google har frigivet deres seneste Pixel Feature Drop, som indeholder en masse nye funktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram