IGTV er lanceret – ny videoplatform fra Instagram

Instagram vokser og vokser – nu er de også klar med en ny videoplatform, som byder længere videoer velkommen. IGTV er lanceret.

IGTV (Foto: MereMobil.dk)

Det Facebook-ejede Instagram vokser støt hele tiden med antallet af brugere og har nu ikke alene rundet 1 milliard brugere om måneden, men de er også klar med en helt ny app.

 – Instagram vil udnytte Stories til produktsalg

Instagram indeholder videoer, men der er en begrænsning på 60 sekunder. Det vedbliver at være sådan. I stedet har Instagram lanceret appen IGTV, der byder længere videoer velkommen. Det skriver Reuters.com.

Med IGTV vil Instagram gå mere i direkte konkurrence med YouTube, som uden tvivl er den største videoplatform. Dog kan du på IGTV ikke tjene penge ligesom man kan på YouTube. Men dette er nok blot et spørgsmål om tid før du kan det. Vil du være kreativ, så findes der forskellige værktøjer, som giver dig mulighed for at lave kreative videoer på IGTV.

I skrivende stund er der en begrænsning på længden af videoer på IGTV. På nuværende tidspunkt kan videoerne være op til 10 minutter lange for de fleste brugere og populære brugere kan endda lave videoer på 60 minutter. Men det ventes, at begrænsningen helt fjernes på sigt så videoerne kan have præcis den længde, som brugerne ønsker.

Videoerne på IGTV optages med telefonen lodret, da mange holder telefonen på den måde og ikke vandret som ellers anbefales.

 – Facebook taber de unge til Instagram og Snapchat

I Instagram applikationen er der også en genvej til IGTV, hvilket selvfølgelig er for at udbrede budskabet til de eksisterende brugere. Er du allerede bruger på Instagram, så vil de du følger der også automatisk blive fulgt på IGTV.

Du kan downloade IGTV i Apples App Store  og Google Play Store.

Du kan i øvrigt finde MereMobil.dk på Instagram.

Mere til historien

Der findes et væld af forskellige muligheder for video-platforme. Tror du IGTV har en chance eller er YouTube for suveræne til, at der er andre som har en chance?

Flertal ønsker aldersgrænsen hævet for sociale medier

Frankrig ønsker at forbyde sociale medier for børn og unge under 18 år. En meningsmåling i Norge peger i samme retning.

(mere…)
Fritidsaktiviteter byttes ud med sociale medier

Det fylder mere for børn i 7. klasse, at være på mobilen eller computeren end at være sammen med vennerne fysisk eller dyrke sport.

(mere…)
Børn er alt for tidligt på sociale medier

En ny rapport fra Børns Vilkår viser, at børn alt for tidligt kommer på de sociale medier. Tæt på 50 procent har en profil før de er 10 år.

(mere…)
Sådan gør du noget ved din afhængighed af sociale medier

TIP: Flere og flere danskere bliver afhængige af sociale medier, det viser en ny undersøgelse. Her er 5 tips til at gøre noget ved det.

(mere…)
Ekspert: AI påvirker dine børn

Cyberbanditterne har en langsigtet plan med at manipulere med dine børn, siger ekspert.

(mere…)
Tinder klar med ny ”Del”-funktion

En ny funktion lander snart i din Tinder-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram