IGTV er lanceret – ny videoplatform fra Instagram

0

Instagram vokser og vokser – nu er de også klar med en ny videoplatform, som byder længere videoer velkommen. IGTV er lanceret.

IGTV (Foto: MereMobil.dk)

Det Facebook-ejede Instagram vokser støt hele tiden med antallet af brugere og har nu ikke alene rundet 1 milliard brugere om måneden, men de er også klar med en helt ny app.

 – Instagram vil udnytte Stories til produktsalg

Instagram indeholder videoer, men der er en begrænsning på 60 sekunder. Det vedbliver at være sådan. I stedet har Instagram lanceret appen IGTV, der byder længere videoer velkommen. Det skriver Reuters.com.

Med IGTV vil Instagram gå mere i direkte konkurrence med YouTube, som uden tvivl er den største videoplatform. Dog kan du på IGTV ikke tjene penge ligesom man kan på YouTube. Men dette er nok blot et spørgsmål om tid før du kan det. Vil du være kreativ, så findes der forskellige værktøjer, som giver dig mulighed for at lave kreative videoer på IGTV.

I skrivende stund er der en begrænsning på længden af videoer på IGTV. På nuværende tidspunkt kan videoerne være op til 10 minutter lange for de fleste brugere og populære brugere kan endda lave videoer på 60 minutter. Men det ventes, at begrænsningen helt fjernes på sigt så videoerne kan have præcis den længde, som brugerne ønsker.

Videoerne på IGTV optages med telefonen lodret, da mange holder telefonen på den måde og ikke vandret som ellers anbefales.

 – Facebook taber de unge til Instagram og Snapchat

I Instagram applikationen er der også en genvej til IGTV, hvilket selvfølgelig er for at udbrede budskabet til de eksisterende brugere. Er du allerede bruger på Instagram, så vil de du følger der også automatisk blive fulgt på IGTV.

Du kan downloade IGTV i Apples App Store  og Google Play Store.

Du kan i øvrigt finde MereMobil.dk på Instagram.

Mere til historien

Der findes et væld af forskellige muligheder for video-platforme. Tror du IGTV har en chance eller er YouTube for suveræne til, at der er andre som har en chance?

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer