Google lancerer iMessage-konkurrent: Send SMS fra din computer

Android-ejere får nu mulighed for at modtage og sende SMS’er via computeren. Android Beskeder kommer i ny version, der rulles ud netop nu.

Android Beskeder

Android-brugere er ikke længere afhængige af en telefon for at sende SMS’er. (Foto: Google)

Du sidder ved computeren og en SMS tikker ind. Hvis du er Apple-fanatiker, har du mulighed for at svare direkte fra computeren såfremt du har en Mac. Holder du af Android, så har du skulle skue langt efter en officiel løsning til at sende SMS fra computeren. Men det er slut nu. Det rapporterer TechCrunch og flere andre medier.

Google Podcasts debuterer snart på Android

Fremover bliver det muligt for Android-brugere at sende SMS’er via deres computer. Google har lanceret Android Beskeder til web. Dermed kan Android-brugere, ligesom iPhone-brugere, både se og svare på beskeder via deres computer.

SMS’er via computeren er ikke den eneste opdatering, som Google har præsenteret til Android Beskeder. Besked-tjenesten understøtter nu også et såkaldt GIF-tastatur. På den måde kan brugerne finde og indsætte den perfekte GIF. Derudover bliver Android Beskeder, ligesom Gmail, i stand til at komme med smarte svar afhængig af konteksten.

Google frigiver ny Gmail med Android-agtigt look

Den nye opdatering til Android Beskeder bliver rullet ud i løbet af den kommende uge. Det betyder, at ikke alle brugere nu har mulighed for at SMS’e via deres computer. Derudover kræver Android Beskeder på computeren også, at man har opdateret appen til den seneste version.

Android Beskeder er tilgængelig på langt de fleste Android-telefoner. Seneste har Huawei valg at droppe sin egen SMS-app til fordel for Googles løsning. Det er en sag, som MereMobil.dk tidligere har skrevet om.

Hvis du vil downloade Android-beskeder til din enhed og SMS’e via computeren, så finder du appen her. Bagefter finder du besked-tjenesten på nettet her.

Mere til historien

Android Beskeder er Googles bud på en tjeneste, der understøtter RCS (Rich Communication Services). En standard, der er blevet positioneret som efterfølgeren til SMS, da den blandt andet understøtter længere beskeder. Du finder mere info om RCS her.

Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Ny “find min mobil” virker offline

Google er begyndt udrulningen af den nye "Find My Device". Også dine hovedtelefoner vil kunne spores.

(mere…)
Kilder: Google overvejer betaling for søgninger

Google er presset af OpenAI's ChatGPT, og kan stå foran den største omvæltning i søge-forretningen.

(mere…)
Google får styr på dit rod

Digitalt rod er et reelt problem for mange. Nu italesætter Google en håndfuld AI-værktøjer som kan rydde op for dig.

(mere…)
Troede du at inkognito i Google Chrome var privat?

Google vildledte brugere om inkognitotilstand. Data blev indsamlet trods "privat" browsing.

(mere…)
Google Pixel 9 lækket på nye billeder

Nye billeder af Google Pixel 9 er afsløret. Der er også rygter om specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
35 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram