Apple vil fjerne de fysiske knapper på Apple Watch

RYGTE: Et kommende Apple Watch har måske ingen fysiske knapper samt bedre vandtæthed. Læs her de seneste Apple Watch rygter.

De nyeste rygter om et kommende Apple Watch, der angiveligt stammer fra en kilde med direkte viden, lyder på, at Apple vil droppe de fysiske knapper. På de hidtidige Apple Watch-modeller har der været fysiske knapper, men disse vil altså i stedet blive ændret.

Det skulle gælde både ”The digital Crown” og den anden fysiske knap. I stedet vil det blive knapper med ”haptic feedback”, ligesom det er blevet på Touch-ID knappen på iPhone-modeller siden iPhone 7.

Apple har gjort noget lignende på de nyeste MacBook trackpads. Den haitiske feedback gør, at det føles som om knappen bevæger, selvom det ikke er tilfældet. Det er den samme teknologi Apple benytter i Hjem-knappen på nyere iPhones og i pegefeltet på deres nyere MacBooks. Det skriver ArsTechnica.

Oplysningerne stammer fra Fast Company. De mener også at vide, at knapperne beholdes blot med haptic feedback - så rygterne strider lidt i to retninger. Måske kan vi spekulere i, at den aflange sekundære knap bliver virtuel, mens Digital Crown stadig vil være en drejeknap.

Der er allerede en taptic engine feature i Apple Watch, hvilket også er den som bruges til at give “haptic feedback”. I de eksisterende Apple Watches er det nemlig denne taptic engine, der kan mærkes ved interaktion på touchskærmen.

Ændringen af de fysiske knapper får også anden betydning, da det angiveligt gør, at der bliver mere plads i enheden til andre komponenter. Det skulle også gøre, at uret får en bedre vandtæthed.

Apple skulle desuden arbejde på nye biometric sensorer til knapperne.

LÆS OGSÅ: Apple Watch bliver i højere grad et sportsur

Uvist om knapperne forsvinder fra næste udgave

Hvornår det kommende Apple Watch ser dagens lys er uvist. Dog ventes det, at der kommer en Apple Watch lancering i nær fremtid – måske allerede til september. Tidligere rygtes det faktisk, at der ville være lanceret et Apple Watch til WWDC 2018. Dette var dog ikke tilfældet.

Om det allerede bliver i næste Apple Watch de fysiske knapper forsvinder – ja, det fortæller rygtet heller ikke noget om.

Apple har endnu ikke meldt noget ud omkring et kommende Apple Watch.

Apple har generelt fjernet mange fysiske knapper på deres enheder. Tastatur og mus er dog endnu ikke med haptic feedback. På Apples mus er der dog tale om én knap, selvom der kan klikkes både til højre og venstre.

LÆS OGSÅ: Så blev et smartwatch endelig smart

Mere til historien

HTC har HTC U12+ fjernet de fysiske lydstyrke- og powerknapper. Dette er i stedet virtuelle knapper, hvor overfladen reagerer på berøring. En vibration fra telefonen, snyder hjernen til at tro, at der er tale om en fysisk knap.

Rygterne svirrer om nye iPhone-funktioner

Apple har netop offentliggjort datoen for dette års WWDC, men det er ikke nok, da rygterne svirrer om kommende funktioner i iOS 17.

(mere…)
Apple har oplyst datoen

Nu ved vi, hvornår der skal sættes kryds i kalenderen, hvis du vil følge WWDC 2023-keynoten.

(mere…)
Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram