Apple vil fjerne de fysiske knapper på Apple Watch

RYGTE: Et kommende Apple Watch har måske ingen fysiske knapper samt bedre vandtæthed. Læs her de seneste Apple Watch rygter.

De nyeste rygter om et kommende Apple Watch, der angiveligt stammer fra en kilde med direkte viden, lyder på, at Apple vil droppe de fysiske knapper. På de hidtidige Apple Watch-modeller har der været fysiske knapper, men disse vil altså i stedet blive ændret.

Det skulle gælde både ”The digital Crown” og den anden fysiske knap. I stedet vil det blive knapper med ”haptic feedback”, ligesom det er blevet på Touch-ID knappen på iPhone-modeller siden iPhone 7.

Apple har gjort noget lignende på de nyeste MacBook trackpads. Den haitiske feedback gør, at det føles som om knappen bevæger, selvom det ikke er tilfældet. Det er den samme teknologi Apple benytter i Hjem-knappen på nyere iPhones og i pegefeltet på deres nyere MacBooks. Det skriver ArsTechnica.

Oplysningerne stammer fra Fast Company. De mener også at vide, at knapperne beholdes blot med haptic feedback – så rygterne strider lidt i to retninger. Måske kan vi spekulere i, at den aflange sekundære knap bliver virtuel, mens Digital Crown stadig vil være en drejeknap.

Der er allerede en taptic engine feature i Apple Watch, hvilket også er den som bruges til at give “haptic feedback”. I de eksisterende Apple Watches er det nemlig denne taptic engine, der kan mærkes ved interaktion på touchskærmen.

Ændringen af de fysiske knapper får også anden betydning, da det angiveligt gør, at der bliver mere plads i enheden til andre komponenter. Det skulle også gøre, at uret får en bedre vandtæthed.

Apple skulle desuden arbejde på nye biometric sensorer til knapperne.

LÆS OGSÅ: Apple Watch bliver i højere grad et sportsur

Uvist om knapperne forsvinder fra næste udgave

Hvornår det kommende Apple Watch ser dagens lys er uvist. Dog ventes det, at der kommer en Apple Watch lancering i nær fremtid – måske allerede til september. Tidligere rygtes det faktisk, at der ville være lanceret et Apple Watch til WWDC 2018. Dette var dog ikke tilfældet.

Om det allerede bliver i næste Apple Watch de fysiske knapper forsvinder – ja, det fortæller rygtet heller ikke noget om.

Apple har endnu ikke meldt noget ud omkring et kommende Apple Watch.

Apple har generelt fjernet mange fysiske knapper på deres enheder. Tastatur og mus er dog endnu ikke med haptic feedback. På Apples mus er der dog tale om én knap, selvom der kan klikkes både til højre og venstre.

LÆS OGSÅ: Så blev et smartwatch endelig smart

Mere til historien

HTC har HTC U12+ fjernet de fysiske lydstyrke- og powerknapper. Dette er i stedet virtuelle knapper, hvor overfladen reagerer på berøring. En vibration fra telefonen, snyder hjernen til at tro, at der er tale om en fysisk knap.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram