Apple lancerer ny offentlig-beta til iOS 11.4.1

Den nuværende udgave af iOS 11.4 bliver snart tilgængelig i en mere finpudset udgave.

iPhone 5S SMS

iPhone 5S fra 2013 får også iOS 11.4.1 (Foto: MereMobil.dk)

Selvom de mest ivrige beta-brugere formodentlig har kastet sig over testversionen af iOS 12, så har Apple ikke glemt den nuværende udgave af iOS. Det skriver MacRumors, der rapporterer, at Apple har frigivet en opdateret udgave af betaen til iOS 11.4.1.

iOS 12 gør din gamle iPhone markant hurtigere

Såfremt man gerne vil testkøre den kommende udgave af Apples styresystem til iPhone, iPad og iPod Touch skal man ikke have de store forhåbninger om revolutionerende features. Ifølge MacRumors er der udelukkende tale om stabilitetsopgraderinger og andre små fixes.

Sidst Apple tilføjede funktioner til iOS 11 var med iOS 11.4. Her fik brugere adgang til AirPlay 2 samt Beskeder i iCloud.

Apple klar med iOS 11.4 – nu der Beskeder i iCloud og AirPlay 2

iOS 11.4.1 bliver formodentlig den sidste opdatering til iOS 11 inden iOS 12 efter alt at dømme får premiere til efteråret.

Hvis du gerne vil deltage i betatest af iOS, macOS eller tvOS, så kan du tilmelde dig her. Apple fraråder dog, at man kører betasoftware på en enhed, som man er afhængig af. Derfor kan det være en god idé at installere softwaren på en sekundær enhed.

Det er uvist, hvornår den endelige udgave af iOS 11.4.1 er klar til download. Den sidste opdatering til iOS 10 var kendt som iOS 10.3.3 var klar den 20. juli 2017.

Kan din iPhone og iPad kan opdateres til iOS 12?

iOS 11.4.1 bliver tilgængelig på de iOS-enheder, som kan køre iOS 11. Det betyder, at alle iPhones fra iPhone 5S og frem får den nye opdatering. Det samme gælder for alle iPad Pro- og Air-modeller samt iPad mini 2 og nyere og iPad fra 2017 og 2018. Derudover bliver iOS 11.4.1 også tilgængelig for 6. generation af iPod Touch. 

Mere til historien

Betatests til offentligheden har ikke altid været tilgængelige for Apple enheder. Først i 2015 lancerede Apple sin offentlige beta til iOS 9. Det skrev Cult of Mac.

Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
iPhone 15 får hurtigopladning - men ...

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple på dette års iPhone-modeller får hurtigopladning - dog med begrænsninger.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Apple klar med en masse nyt tilbehør

KORT NYT: Apple har sendt en masse nyt tilbehør på markedet til både iPhone, Apple Watch og AirTag.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram