Apple lancerer ny offentlig-beta til iOS 11.4.1

Den nuværende udgave af iOS 11.4 bliver snart tilgængelig i en mere finpudset udgave.

iPhone 5S SMS

iPhone 5S fra 2013 får også iOS 11.4.1 (Foto: MereMobil.dk)

Selvom de mest ivrige beta-brugere formodentlig har kastet sig over testversionen af iOS 12, så har Apple ikke glemt den nuværende udgave af iOS. Det skriver MacRumors, der rapporterer, at Apple har frigivet en opdateret udgave af betaen til iOS 11.4.1.

iOS 12 gør din gamle iPhone markant hurtigere

Såfremt man gerne vil testkøre den kommende udgave af Apples styresystem til iPhone, iPad og iPod Touch skal man ikke have de store forhåbninger om revolutionerende features. Ifølge MacRumors er der udelukkende tale om stabilitetsopgraderinger og andre små fixes.

Sidst Apple tilføjede funktioner til iOS 11 var med iOS 11.4. Her fik brugere adgang til AirPlay 2 samt Beskeder i iCloud.

Apple klar med iOS 11.4 – nu der Beskeder i iCloud og AirPlay 2

iOS 11.4.1 bliver formodentlig den sidste opdatering til iOS 11 inden iOS 12 efter alt at dømme får premiere til efteråret.

Hvis du gerne vil deltage i betatest af iOS, macOS eller tvOS, så kan du tilmelde dig her. Apple fraråder dog, at man kører betasoftware på en enhed, som man er afhængig af. Derfor kan det være en god idé at installere softwaren på en sekundær enhed.

Det er uvist, hvornår den endelige udgave af iOS 11.4.1 er klar til download. Den sidste opdatering til iOS 10 var kendt som iOS 10.3.3 var klar den 20. juli 2017.

Kan din iPhone og iPad kan opdateres til iOS 12?

iOS 11.4.1 bliver tilgængelig på de iOS-enheder, som kan køre iOS 11. Det betyder, at alle iPhones fra iPhone 5S og frem får den nye opdatering. Det samme gælder for alle iPad Pro- og Air-modeller samt iPad mini 2 og nyere og iPad fra 2017 og 2018. Derudover bliver iOS 11.4.1 også tilgængelig for 6. generation af iPod Touch. 

Mere til historien

Betatests til offentligheden har ikke altid været tilgængelige for Apple enheder. Først i 2015 lancerede Apple sin offentlige beta til iOS 9. Det skrev Cult of Mac.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram