OnePlus 6 kan også købes hos Telia og Telenor

Farvel eksklusivitet og udvalgte fan-kunder. OnePlus er inde hos alle operatørerne i Danmark.

Telia og Telenor kommer til at forhandle OnePlus 6, der præsenteres officielt den 16. maj 2018. Det oplyser OnePlus i en pressemeddelelse.

OnePlus er dermed inde i varmen hos de fire danske operatører TDC, Telenor, Telia og 3.

Tidligere havde OnePlus en strategi om kun at sælge deres smartphones i et særligt lukket kredsløb omkring fanskaren, for at skabe ekstra hype om produkterne. Men strategien blev ændret for cirka et år siden.

I marts 2017 indgik teleselskabet 3 og OnePlus en samarbejdsaftale, der var eksklusiv indtil november det samme år. Den første model 3 fik på hylderne var OnePlus 3T. Senere fulgte OnePlus 5– ligeledes hos 3 som den eneste operatør.

Da den eksklusive del af samarbejdsaftalen mellem 3 og OnePlus udløb kunne YouSee den 16. november 2017 annoncere, at de også havde et partnerskab med OnePlus. YouSee åbnede med OnePlus 5T.

Nu står vi foran frigivelsen af OnePlus 6 som altså både Telia og Telenor melder sig klar på.

LÆS OGSÅ: OnePlus 6 vil slå Samsung på hastighed

Mere til historien

OnePlus har endnu ikke offentliggjort alle detaljerne om OnePlus 6. Det vil ske den 16. maj 2018.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.