OnePlus offentliggør OnePlus 6 i London

Datoen for offentliggørelsen af OnePlus 6 ligger fast. Her er seneste nyt om den kommende OnePlus. Du kan købe billet til eventen.

Den 16. maj 2018 bliver dagen hvor OnePlus præsenterer deres næste smartphone. Navnet bliver, som forventet, OnePlus 6. Det oplyser OnePlus.

Der holdes en lanceringsevent i London med overskriften ”The Speed You Need”. Eventen begynder klokken 18.00 og holdes i Copper Box Arena.

Hvis du er OnePlus fan, kan du købe billet til eventen. Den koster 135 kroner. Rejse og eventuel overnatning er ikke inkluderet. Billetterne købes via OnePlus’ officielle website. OnePlus sætter 1.000 fanbiletter til salg.

Vil du hellere blive hjemme vil en live-stream også være tilgængelig.

Over tid er OnePlus’ telefoner fra generation til generation blevet dyrere og dyrere. Med OnePlus 6 bliver det ingen undtagelse.

Forgængeren OnePlus 5T blev udbudt til 499 dollars. Med moms svarede det til godt 3.800 kroner (6 GB version). Ifølge BGR.com vil OnePlus 6 koste 604 dollars. Det bliver med moms omkring 4.600 kroner.

Om det holder stik, eller blot er spekulation i markedet, finder vi ud af den 16. maj. På MereMobil.dk dækker vi naturligvis lanceringen af OnePlus 6.

LÆS OGSÅ: OnePlus 6 kommer i nye farver og i en eksklusiv version

Det har tidligere været fremme, at OnePlus 6 vil udfordre Samsung Galaxy S9 på hastigheden. Det skal, ifølge rygterne, blandt andet ske med en Qualcomm Snapdragon 845 processor og 8 GB RAM.


VIDSTE DU: MereMobil.dk udgiver et teknologiprogram som podcast. Få spændende techhistorier direkte i ørerne. Lyt via web, Android eller Apple Podcast.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

I Danmark sælges OnePlus’ telefoner gennem YouSee og 3 på operatørsiden. Desuden kan de købes i det frie marked.

Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Disse OnePlus-telefoner opdateres med AI-funktioner

LISTE: Her kan du se hvilke OnePlus-telefoner, der bliver opdateret med AI-funktionalitet.

(mere…)
Lysstyrke-fusk? Kan det virkelig passe…

4.500 nits lysstyrke på OnePlus 12. Det er over 40 procent kraftigere end på en Samsung-topmodel.  Det lyder jo vildt.

(mere…)
I dybden med OnePlus 12 og 12R

PODCAST: Jeg fortæller om OnePlus' nyeste modeller. Hør også når jeg overrasker Ida på 9 år med hendes første telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram