Apple skærer en tredjedel af prisen på USB-C til Lightning-kabel

iPhone-brugere med hang til USB Type-C slipper nu billigere, hvis de skal have et USB-C til Lightning-kabel.

Apples MacBook Pro har kun USB-C porte. Det betyder, at man skal købe et ekstra kabel udover det, der følger med ens iPhone. (Foto: Apple)

159 kroner. Sådan lyder prisen på ét meter USB-C til Lightning-kabel fra Apple selv. Det er dermed 90 kroner billigere end for få dage siden. Det er ikke kun det korte kabel, der er blevet billigere. Det “lange” kabel på 2 meter er også blevet billigere. Dermed har Apple i snit skåret en tredjedel af prisen på de to kabler. Det fremgår af Apples online-butik.

Ifølge GSMArena kommer den nye lavere pris i kølvandet på en række rygter omkring dette års kommende iPhones. Flere rygter peger angiveligt på, at efterårets iPhones bliver udstyret med en oplader, der bruger USB Type-C. Derudover har flere brugere undret sig over, at iPhones ikke kan kobles til de nyeste Mac-computere uden et USB Type-C til Lightning-kabel.

Apple går frem på iPad og iPhone – Mac-salget er stagneret

Det er ikke første gang, at Apple reducerer prisen på USB Type-C-kabler. I efteråret 2016 lancerede Apple MacBook Pro, der udelukkende var udstyret med USB Type-C porte. Det betød, at flere brugere var nødsaget til at købe nye kabler og adaptere. Derfor valgte Apple at sænke prisen på flere kabler og adaptere. Der var dog tale om et midlertidigt afslag i prisen.

Apple iPad 9.7” 2018 test – god til prisen

Det er uvist om den nye pris på USB-C til Lightning-kabler er permanent. Den nye pris på USB-C til Lightning er desuden identisk med prisen på USB-A (klassisk USB) til Lightning. Andre producenter tilbyder dog væsentlig billigere udgaver af det klassiske Lightning-kabel. 

Mere til historien

Apple introducerede Lightning-stikket sammen med iPhone 5 i september 2012. USB Type-C er noget nyere. Det første Apple-produkt med den nye USB-standard var MacBook i foråret 2015. Før Lightning bruge iPhones, iPads og iPods den såkaldt 30-pin connector, der er betragtelig større end Lightning.

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Det dyre mixed reality-headset, Apple Vision Pro, returneres i stor stil af de amerikanske forbrugere. 

(mere…)
Samsung får tilladelse for snuden af Apple

Er Samsung foran Apple i kapløbet om nye funktioner i deres smartwatches?

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Apple Cash kommer med virtuelle kortnumre

Der introduceres snart nye funktioner i Apple Cash, der udvider brugen til flere onlinebutikker.

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram