Apple sætter prisen ned på USB-C adaptere

0

KORT NYT: Apples nye Macbook Pro serie har kun USB C. Apple nu sat prisen ned på adaptere.

Thunderbolt 3 porte på Macbook Pro (Foto: Apple)
Thunderbolt 3 porte på Macbook Pro (Foto: Apple)

Apple lancerede for nyligt en ny version af deres Macbook Pro computere, der har fået en række ændringer. Nyt tastatur, OLED-touch bar og Touch ID. Macbook Pro er samtidig blevet tyndere og lettere, og dermed er der ikke længere plads til HDMI port, minijack, ladestik eller for den sags skyld normale USB A porte.

– Ny Macbook Pro – det vildeste vi længe har set

Der er nu 2 eller 4 USB C porte. Det kan komme til at kræve en række adaptere, hvis man har en del tilbehør tilsluttet. Det kan være skærme som bruger HDMI, DVI eller Thunderbolt. Det kan også være helt almindelige ting som tastaturer, mus, eksterne harddiske som bruger USB A.

Macbook Pro - oktober 2016 (Foto: Apple)
Macbook Pro – oktober 2016 (Foto: Apple)

Derfor har Apple nu sat prisen ned. Hos Humac koster en original USB C til USB A adapter 179 kroner, mens samme adapter koster 69 kroner online på Apple.dk. Thunderbolt 3 til 2 har også gået et hak nedad fra 449 kroner til 249 kroner. Der er altså en del penge at spare.

– Ny Macbook Pro kommer uden MagSafe

Priserne gælder dog kun indtil den 31. december 2016, hvor de formodentligt stiger igen. Selvom det er en fin gestus af Apple at sænke priserne, fjerner det ikke udgiften eller besværet ved at skulle købe og have en række adaptere.

Har Apple vægtet design for højt over funktion med deres nye Macbook linje?

Derfor skal du ikke købe MacBook Air

Mere til historien

Apples ny Macbook Pro har fået både ris og ros for de nye Macbook Pro, hvor kritikken blandet andet går på prisstigningen og at Windows computere i premium kategorien efterhånden har samme eller bedre batteritid, og ofte nyere Intel processor og nVidia grafikkort.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer