Invitationerne er sendt: Huawei er snart klar med ny Honor telefon

3

Huawei har udsendt invitationerne til en Honor-event den 15. maj i London. Det ventes, at de vil afsløre Honor 10. Vi følger med.

Invitation til Honor-event (formentlig Honor 10) i London tirsdag den 15. maj 2018 (Kilde: Android Guys)
Invitation til Honor-event (formentlig Honor 10) i London tirsdag den 15. maj 2018 (Kilde: Android Guys)

Huawei har for kort tid siden præsenteret forårets topmodeller i P20-serien ved en stor event i Paris. Og nu ser det ud til, at der er nyt på vej fra det selvstændige Honor-brand, der ejes og drives af Huawei.

 – Huawei lancerer Honor som selvstændigt brand

Invitationerne er nemlig sendt ud til en event, der finder sted tirsdag den 15. maj 2018 i London. Telefonen der vil blive offentliggjort til eventen er formentlig Honor 10.

TEST: Honor 9 – en Huawei P10 i forklædning

Skal man tro de oplysninger, som florerer på nettet, i forhold til specifikationerne på Honor 10, så skal vi vente en telefon med en 5,7 tommer Full HD-skærm i 19:9 format. Skærmen på Honor 9 er ”kun” på 5,15 tommer, så det bliver altså en noget større skærm.

Processoren i Honor 10 vil formentlig være Kirin 970. Dette stemmer også overens med titlen på invitationen, som lyder ”Beauty in AI”. Det er i øvrigt samme processor, som også er i Huawei Mate 10, samt i de nye Huawei P20 og Huawei P20 Plus modeller. Det skriver Androidguys.com.

Huawei har lanceret Kirin 970 – processor med AI-muligheder

Honor 10 ventes at komme i nedenstående tre varianter.

  • 4 GB RAM + 64 GB intern hukommelse
  • 6 GB RAM + 64 GB intern hukommelse
  • 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse

Prisen rygtes at blive omkring 4.000 kroner uden abonnement (præcis dansk pris er stadig ukendt, red.), som tilfældet også var med sidste års model Honor 9.

MereMobil.dk holder dig opdateret omkring nyhederne fra eventen.

Mere til historien

Danmark er mere et ”Huawei-land” end et ”Honor-land”. I andre lande er det omvendt. Der er det Honor, som er det mest populære brand af de to. Vi er dog generelt glade for Honor-telefonerne på MereMobil.dk, hvor særligt Honor 8 fik en rigtig flot anmeldelse og blev kaldt “måske årets smartphone”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer