YouTube går i sort på iOS

Den populære videotjeneste YouTube er gået sort på smartphones rundt i verden. Muligheden har indtil nu kun ramt iOS-platformen.

Screenshot af YouTube med mørkt tema (Kilde: MereMobil.dk)

Screenshot af YouTube med mørkt tema (Kilde: MereMobil.dk)

YouTube er umiddelbart den største streamingtjeneste der findes i verden. Og nu er den gået i sort – i første omgang på iOS-platformen.

 – YouTube TV ruller videre: Laaaangt fra Danmark, endnu

Med sort menes heldigvis ikke, at indholdet ikke er tilgængeligt. Men blot at der nu er tilføjet muligheden for, at vælge at have applikationen med et sort tema i stedet for kun det hvide.

Det er dog kun på iOS-enheder, at det i første omgang er muligt at vælge det mørke tema.

Du vælger det mørke tema ved, at klikke på ”dit konto ikon” og vælge indstillinger, her vælger du så at slå ”mørkt tema” til. Efterfølgende kan du nyde det nye ”design”. Er du mere til det hvide, som har præget YouTube igennem årene, så slår du blot det mørke fra igen.

 – Så meget YouTube ser vi hver dag

Muligheden for, at få vist det mørke tema er også på vej til Android. Men det er endnu uvist, hvornår det er klar. Meldingen lyder blot ”coming soon to Android”.

Husk i øvrigt, at du også finder MereMobil.dk på YouTube, hvor du kan se alle vores videoer. Følg gerne vores kanal.

Mere til historien

YouTube gav muligheden for det ”mørke tema” til desktop-brugere sidste år. Og lige siden har det været en af de mest efterspurgte features på YouTubes mobile applikation.

Læs også:
Årets mest populære YouTube-videoer – har du set disse?

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Gmail og YouTube brugere skal være opmærksomme

Selvom du har sikret din konto til Gmail og YouTube, så er det ikke nødvendigvis nok.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
YouTube-videoer med AI skal mærkes

YouTube er klar med strengere regler, hvis brugerne gør brug af kunstig intelligens i videoerne. Fremover skal det mærkes tydeligt.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
iOS 18 bliver måske største iOS-opdatering nogensinde

Det ventes, at Apples næste store iOS-opdatering vil komme med en del AI-funktioner. Måske er iOS 18 den store iPhone-opdatering nogensinde.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram