YouTube går i sort på iOS

4

Den populære videotjeneste YouTube er gået sort på smartphones rundt i verden. Muligheden har indtil nu kun ramt iOS-platformen.

Screenshot af YouTube med mørkt tema (Kilde: MereMobil.dk)
Screenshot af YouTube med mørkt tema (Kilde: MereMobil.dk)

YouTube er umiddelbart den største streamingtjeneste der findes i verden. Og nu er den gået i sort – i første omgang på iOS-platformen.

 – YouTube TV ruller videre: Laaaangt fra Danmark, endnu

Med sort menes heldigvis ikke, at indholdet ikke er tilgængeligt. Men blot at der nu er tilføjet muligheden for, at vælge at have applikationen med et sort tema i stedet for kun det hvide.

Det er dog kun på iOS-enheder, at det i første omgang er muligt at vælge det mørke tema.

Du vælger det mørke tema ved, at klikke på ”dit konto ikon” og vælge indstillinger, her vælger du så at slå ”mørkt tema” til. Efterfølgende kan du nyde det nye ”design”. Er du mere til det hvide, som har præget YouTube igennem årene, så slår du blot det mørke fra igen.

 – Så meget YouTube ser vi hver dag

Muligheden for, at få vist det mørke tema er også på vej til Android. Men det er endnu uvist, hvornår det er klar. Meldingen lyder blot ”coming soon to Android”.

Husk i øvrigt, at du også finder MereMobil.dk på YouTube, hvor du kan se alle vores videoer. Følg gerne vores kanal.

Mere til historien

YouTube gav muligheden for det ”mørke tema” til desktop-brugere sidste år. Og lige siden har det været en af de mest efterspurgte features på YouTubes mobile applikation.

Læs også:
Årets mest populære YouTube-videoer – har du set disse?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer