YouTube går i sort på iOS

Den populære videotjeneste YouTube er gået sort på smartphones rundt i verden. Muligheden har indtil nu kun ramt iOS-platformen.

Screenshot af YouTube med mørkt tema (Kilde: MereMobil.dk)

Screenshot af YouTube med mørkt tema (Kilde: MereMobil.dk)

YouTube er umiddelbart den største streamingtjeneste der findes i verden. Og nu er den gået i sort – i første omgang på iOS-platformen.

 - YouTube TV ruller videre: Laaaangt fra Danmark, endnu

Med sort menes heldigvis ikke, at indholdet ikke er tilgængeligt. Men blot at der nu er tilføjet muligheden for, at vælge at have applikationen med et sort tema i stedet for kun det hvide.

Det er dog kun på iOS-enheder, at det i første omgang er muligt at vælge det mørke tema.

Du vælger det mørke tema ved, at klikke på ”dit konto ikon” og vælge indstillinger, her vælger du så at slå ”mørkt tema” til. Efterfølgende kan du nyde det nye ”design”. Er du mere til det hvide, som har præget YouTube igennem årene, så slår du blot det mørke fra igen.

 - Så meget YouTube ser vi hver dag

Muligheden for, at få vist det mørke tema er også på vej til Android. Men det er endnu uvist, hvornår det er klar. Meldingen lyder blot ”coming soon to Android”.

Husk i øvrigt, at du også finder MereMobil.dk på YouTube, hvor du kan se alle vores videoer. Følg gerne vores kanal.

Mere til historien

YouTube gav muligheden for det ”mørke tema” til desktop-brugere sidste år. Og lige siden har det været en af de mest efterspurgte features på YouTubes mobile applikation.

Læs også:
- Årets mest populære YouTube-videoer - har du set disse?

Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
iOS 16.4 og iPadOS 16.4 tilføjer nye emojis

Apple har sendt iOS 16.4 og iPadOS 16.4 ud i betatest. Elsker du emojis, så er der nye emojis at glæde sig til.

(mere…)
Du skal opdatere din iPhone nu

SIKKERHED: Det er vigtigt at opdatere din iPhone, Mac og iPad, oplyser Center for Cybersikkerhed.

(mere…)
Apple frigiver ny software

iPhones, Apple TV, HomePod, Mac-computere og Apple Watches kan nu alle opdateres. Apple har frigivet nye softwareopdateringer.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram