YouTube TV ruller videre: Laaaangt fra Danmark, endnu ...

Nu er YouTubes tv-revolution tilgængelig i 83 større amerikanske byer. Danske tv-distributører kan dermed ånde lettet op.

Danske tv-distributører kan formentlig ånde lettet op - indtil videre.

Google breder sit YouTube TV ud til flere, men endnu er det relativt få mennesker, som har adgang til det der må anses som en stor trussel mod traditionel kabel-tv.

Twitter meddeler YouTube TV, at der nu adgang til produktet i 34 nye, større byer - i USA, vel at mærke!

YouTube TV tog hul på en ny tv-æra i april, hvor New York City, Los Angeles, Chicago, Philadelphia og San Francisco blev de første til at kunne se tv på en ny og - for mange - mere oplagt og logisk måde.

Med blandt andre Green Bay, Tucson, Tulsa, San Diego, San Antonio, New Orleans, Knoxville og Spokane ruller YouTube TV nu i kablerne i 83 amerikanske storbyer.

Masser af tv i hånden

YouTube TV vil for langt de fleste være lige ved hånden. Det fungerer nemlig via egen app, hvor du bruger den mobile enhed til at vælge, hvad du vil se. Hvis du ikke vil se indholdet på telefonen, kan du streame det til dit fjernsyn gennem eksempelvis Chromecast.

Målgruppen er specielt de yngre generationer, som for hver dag der går ser mindre og mindre tv gennem de traditionelle kanaler. Således har direktøren for YouTube , Susan Wojcicki‏, til CNN Money tidligere udtalt, at der verden over bliver set en milliard timer YouTube hver eneste dag!

Så selvom YouTube TV har udvidet til det dobbelte, og fortsat kun er i store amerikanske byer, er der måske ikke så langt til Danmark...

LÆS OGSÅ: Ferie-tid er YouTube tid

Mere til historien

YouTube TV er en internet-tv-tjeneste, der tilbyder omkring 50 forskellige kabel-tv-kanaler for 35 dollars om måneden. Blandt andet kan seerne hente kanalerne Bravo, Disney Channel, ABC, BBC America, E!, FX, National Geographic og virksomhedens egen YouTube Red. Kanalerne kan ses live eller "optages". Se hvad du går glip af på YouTube TVs officielle side.

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Netflix lader dig tilpasse underteksterne

KORT NYT: I dag kan du ændre underteksterne på web-versionen af Netflix, men ikke direkte på TV’et. Den funktion er klar nu.

(mere…)
Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram