Samsung ude med datoer for udrulning af Android Oreo

Android 8.0 Oreo er nu på vej til Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 8 samt Galaxy A-serien fra 2017. Datoerne er meldt ud for, hvornår opdateringen frigives.

Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo (Foto: MereMobil.dk)

Android 8.0 Oreo har ikke været helt uden problemer for Samsung. Der blandt andet har måtte stoppe opdateringen i en periode til Galaxy S8’erne.

 – Opdatering til Android 8.0 Oreo har lange udsigter

Samsungs tyrkiske supportside har nu meldt datoerne ud for, hvornår Android 8.0 Oreo frigives til Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 8 og Galaxy A3 (2017), Galaxy A5 (2017) og Galaxy A7 (2017). Det skriver GSMArena.com.

I Tyrkiet forventes det, at Android 8.0 Oreo er på vej til Galaxy Note 8 fra fredag den 30. marts 2018. Et par uger senere, så er opdateringen så klar til Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge fra 2016. Startdatoen for udrulningen hedder fredag den 13. april.

Ejere af Galaxy A-serien fra 2017 skulle også få opdateringen inden sommer. Startdatoen for udrulningen hedder fredag den 25. maj 2018. Mere underligt er det måske, at der ikke er en dato for, hvornår opdateringen er klar til Galaxy A-serien fra 2018. Vi håber, at denne også kommer til modellerne på det danske marked.

Samsung dropper sikkerhedsopdateringer til disse modeller

Vi skal dog ikke nødvendigvis forvente, at opdateringen er klar på helt samme tidspunkt på det danske marked. Softwaren tilpasses de forskellige operatører og netværk på de enkelte markeder. Det er netop kommet frem, at danske mobilbrugere eksempelvis har ældre versioner installeret på deres telefoner end vores nordiske naboer.

 – Danske mobilbrugere slæber rundt på gamle Android-versioner

Alt imens der stadig er mange produkter, som endnu ikke har modtaget Android 8.0 Oreo opdateringen, så er første version af beta-softwaren til Android P frigivet.

 – Her er 5 ting du skal vide om Android P

Du kan læse mere omkring Android-historien, der altså startede med cupcake for 10 år siden.

Mere til historien

Google har i øvrigt aldrig været bange for navneændringer. Eksempelvis hed Google Play tidligere Android Market. Nu ser det også ud til, at deres platform til smartwatches skifter navn fra Android Wear.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram