Samsung ude med datoer for udrulning af Android Oreo

Android 8.0 Oreo er nu på vej til Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 8 samt Galaxy A-serien fra 2017. Datoerne er meldt ud for, hvornår opdateringen frigives.

Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo (Foto: MereMobil.dk)

Android 8.0 Oreo har ikke været helt uden problemer for Samsung. Der blandt andet har måtte stoppe opdateringen i en periode til Galaxy S8’erne.

 – Opdatering til Android 8.0 Oreo har lange udsigter

Samsungs tyrkiske supportside har nu meldt datoerne ud for, hvornår Android 8.0 Oreo frigives til Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 8 og Galaxy A3 (2017), Galaxy A5 (2017) og Galaxy A7 (2017). Det skriver GSMArena.com.

I Tyrkiet forventes det, at Android 8.0 Oreo er på vej til Galaxy Note 8 fra fredag den 30. marts 2018. Et par uger senere, så er opdateringen så klar til Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge fra 2016. Startdatoen for udrulningen hedder fredag den 13. april.

Ejere af Galaxy A-serien fra 2017 skulle også få opdateringen inden sommer. Startdatoen for udrulningen hedder fredag den 25. maj 2018. Mere underligt er det måske, at der ikke er en dato for, hvornår opdateringen er klar til Galaxy A-serien fra 2018. Vi håber, at denne også kommer til modellerne på det danske marked.

Samsung dropper sikkerhedsopdateringer til disse modeller

Vi skal dog ikke nødvendigvis forvente, at opdateringen er klar på helt samme tidspunkt på det danske marked. Softwaren tilpasses de forskellige operatører og netværk på de enkelte markeder. Det er netop kommet frem, at danske mobilbrugere eksempelvis har ældre versioner installeret på deres telefoner end vores nordiske naboer.

 – Danske mobilbrugere slæber rundt på gamle Android-versioner

Alt imens der stadig er mange produkter, som endnu ikke har modtaget Android 8.0 Oreo opdateringen, så er første version af beta-softwaren til Android P frigivet.

 – Her er 5 ting du skal vide om Android P

Du kan læse mere omkring Android-historien, der altså startede med cupcake for 10 år siden.

Mere til historien

Google har i øvrigt aldrig været bange for navneændringer. Eksempelvis hed Google Play tidligere Android Market. Nu ser det også ud til, at deres platform til smartwatches skifter navn fra Android Wear.

Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 er lækket totalt

Et stort læk afslører angiveligt alle specifikationerne på den kommende foldbare Samsung Galaxy Z Fold6. Se dem her.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram