Samsung ude med datoer for udrulning af Android Oreo

Android 8.0 Oreo er nu på vej til Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 8 samt Galaxy A-serien fra 2017. Datoerne er meldt ud for, hvornår opdateringen frigives.

Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo (Foto: MereMobil.dk)

Android 8.0 Oreo har ikke været helt uden problemer for Samsung. Der blandt andet har måtte stoppe opdateringen i en periode til Galaxy S8’erne.

 – Opdatering til Android 8.0 Oreo har lange udsigter

Samsungs tyrkiske supportside har nu meldt datoerne ud for, hvornår Android 8.0 Oreo frigives til Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 8 og Galaxy A3 (2017), Galaxy A5 (2017) og Galaxy A7 (2017). Det skriver GSMArena.com.

I Tyrkiet forventes det, at Android 8.0 Oreo er på vej til Galaxy Note 8 fra fredag den 30. marts 2018. Et par uger senere, så er opdateringen så klar til Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge fra 2016. Startdatoen for udrulningen hedder fredag den 13. april.

Ejere af Galaxy A-serien fra 2017 skulle også få opdateringen inden sommer. Startdatoen for udrulningen hedder fredag den 25. maj 2018. Mere underligt er det måske, at der ikke er en dato for, hvornår opdateringen er klar til Galaxy A-serien fra 2018. Vi håber, at denne også kommer til modellerne på det danske marked.

Samsung dropper sikkerhedsopdateringer til disse modeller

Vi skal dog ikke nødvendigvis forvente, at opdateringen er klar på helt samme tidspunkt på det danske marked. Softwaren tilpasses de forskellige operatører og netværk på de enkelte markeder. Det er netop kommet frem, at danske mobilbrugere eksempelvis har ældre versioner installeret på deres telefoner end vores nordiske naboer.

 – Danske mobilbrugere slæber rundt på gamle Android-versioner

Alt imens der stadig er mange produkter, som endnu ikke har modtaget Android 8.0 Oreo opdateringen, så er første version af beta-softwaren til Android P frigivet.

 – Her er 5 ting du skal vide om Android P

Du kan læse mere omkring Android-historien, der altså startede med cupcake for 10 år siden.

Mere til historien

Google har i øvrigt aldrig været bange for navneændringer. Eksempelvis hed Google Play tidligere Android Market. Nu ser det også ud til, at deres platform til smartwatches skifter navn fra Android Wear.

Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram