Samsung i problemer: Galaxy S9-ejere rapporterer om “døde områder” på skærmen

Nogle Galaxy S9-telefoner er efter sigende plaget af områder, hvor skærmen ikke reagerer på tryk.

Samsung Galaxy S9

Flere ejere af Samsung Galaxy S9 og S9+ rapporterer om problemer med skærmen på deres nye telefon. Den kan nemlig ikke mærke, når de trykker på skærmen.  (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S9 en god telefon. Men det er ikke alle Galaxy S9’er, der er lige gode. Det står klart efter at flere ejere af Samsungs seneste smartphone har oplevet problemer med skærmen. Det rapporterer tech-mediet Engadget.com.

Her kan du vinde en Samsung Galaxy S9+

Ifølge brugerne er dele af touchskærmen ikke i stand til at genkende fingeraftryk. På det sociale nyhedsmedie Reddit skriver brugeren tD100, at hans Galaxy S9 ikke kan genkende fingeren i toppen af skærmen. Han får opbakning af brugeren “avbdasf”, der rapporterer om de samme problemer. Her er det bunden af skærmen på en Galaxy S9+, der har problemer med at genkende fingeren.

Til Engadget har Samsung anerkendt problemerne. En repræsentant fra den sydkoreanske smartphone-producent har fortalt, at Samsung er opmærksom på problemet. Derfor anbefaler Samsung, at man tager direkte kontakt til Samsungs support-afdeling, hvis man oplever problemer med sin Samsung Galaxy S9 eller Galaxy S9+.

Forsikringsselskab: Galaxy S9 er mere hårdfør end iPhone X

I MereMobil.dk’s anmeldelse af Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ lagde John G. vægt på kameraet i Galaxy S9. Særligt ydeevenen i svag belysning imponerer. “Jeg har taget nogle temmelig flotte low-light billeder i testperioden. Det ER imponerende.” Sådan skriver John G. i anmeldelsen af Galaxy S9.

Det testeksemplar af Galaxy S9, som MereMobil.dk havde fået udleveret led ikke under problemer med skærmen.

Hvis du har oplevet problemer med “døde områder” på skærmen på din Galaxy S9, så kan du kontakt Samsung-support på tlf. 70 70 19 70.

Mere til historien

Samsung er langt fra den eneste mobil-producent, der har haft problemer med en ny model. Apples iPhone 4 var plaget af Antenna Gate, mens Samsungs Galaxy Note 7 led en højlydt død.

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
39 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram