Samsung i problemer: Galaxy S9-ejere rapporterer om “døde områder” på skærmen

Nogle Galaxy S9-telefoner er efter sigende plaget af områder, hvor skærmen ikke reagerer på tryk.

Samsung Galaxy S9

Flere ejere af Samsung Galaxy S9 og S9+ rapporterer om problemer med skærmen på deres nye telefon. Den kan nemlig ikke mærke, når de trykker på skærmen.  (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S9 en god telefon. Men det er ikke alle Galaxy S9’er, der er lige gode. Det står klart efter at flere ejere af Samsungs seneste smartphone har oplevet problemer med skærmen. Det rapporterer tech-mediet Engadget.com.

Her kan du vinde en Samsung Galaxy S9+

Ifølge brugerne er dele af touchskærmen ikke i stand til at genkende fingeraftryk. På det sociale nyhedsmedie Reddit skriver brugeren tD100, at hans Galaxy S9 ikke kan genkende fingeren i toppen af skærmen. Han får opbakning af brugeren “avbdasf”, der rapporterer om de samme problemer. Her er det bunden af skærmen på en Galaxy S9+, der har problemer med at genkende fingeren.

Til Engadget har Samsung anerkendt problemerne. En repræsentant fra den sydkoreanske smartphone-producent har fortalt, at Samsung er opmærksom på problemet. Derfor anbefaler Samsung, at man tager direkte kontakt til Samsungs support-afdeling, hvis man oplever problemer med sin Samsung Galaxy S9 eller Galaxy S9+.

Forsikringsselskab: Galaxy S9 er mere hårdfør end iPhone X

I MereMobil.dk’s anmeldelse af Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ lagde John G. vægt på kameraet i Galaxy S9. Særligt ydeevenen i svag belysning imponerer. “Jeg har taget nogle temmelig flotte low-light billeder i testperioden. Det ER imponerende.” Sådan skriver John G. i anmeldelsen af Galaxy S9.

Det testeksemplar af Galaxy S9, som MereMobil.dk havde fået udleveret led ikke under problemer med skærmen.

Hvis du har oplevet problemer med “døde områder” på skærmen på din Galaxy S9, så kan du kontakt Samsung-support på tlf. 70 70 19 70.

Mere til historien

Samsung er langt fra den eneste mobil-producent, der har haft problemer med en ny model. Apples iPhone 4 var plaget af Antenna Gate, mens Samsungs Galaxy Note 7 led en højlydt død.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
39 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram