Nu kan du vinde en Samsung Galaxy S9+

Test din viden og vind en Samsung Galaxy S9+. Kan du svare rigtigt på alle spørgsmålene? Deltag her.

Samsung Galaxy S9 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S9+ (Foto: MereMobil.dk)

OBS: Konkurrencen er slut

Hvor meget ved du om Samsungs Galaxy produkter? Ved du nok, kan du vinde en sort Samsung Galaxy S9+.

Galaxy S9+ er forårets ultimative topmodel fra Samsung, og lige nu er det dén smartphone, som har det bedste kamera. Det viser en kameratest fra DxOMark. Særligt ved fotografering i mørke omgivelser klarer Samsung Galaxy S9+ (og Galaxy S9) sig helt fantastisk.

Super slowmotion er en af de andre cool features. Der er mange timers sjov i slowmotion med 960 billeder per sekund. Du kan eksempelvis se hvordan hovedet på el-tandbørsten bevæger sig. Eller den flotte effekt det giver, når en ballon fyldt med vand sprænges.

Generelt har Samsungs nye smartphone fået en god modtagelse blandt anmelderne. Eksempelvis har jeg på MereMobil.dk givet telefonen 5 stjerner.

LÆS OGSÅ: Samsung Galaxy S9 er en vinder – dommen fra MereMobil.dk

Vind din egen Samsung Galaxy S9+

Nu kan denne fede smartphone blive din!

I samarbejde med Samsung (som har sponseret præmien) har jeg sammensat en quiz. Hvis du svarer rigtigt på alle spørgsmålene er du med i lodtrækningen om telefonen,

Hvis du vil deltage, skal du klikke her. Herefter bliver adgangen til quizzen sendt dig til på mail.

Konkurrencen slutter den 2. april 2018 klokken 23.59. Held og lykke!

Konkurrencebetingelser

Udbyder

Denne konkurrence er oprettet og drives af:

MereMobil.dk
[email protected]

De oplysninger der opgives er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Du vil som deltager i konkurrencen udelukkende få tilsendt mails, som omhandler konkurrencen. Alle deltagere vil desuden modtage en mail med tilbud om gratis tilmelding til MereMobil.dk nyhedsbrev, samt en mail ved konkurrencens afslutning.

Præmie og konkurrence er sponseret af Samsung Danmark.

Hvem kan deltage?

Alle der besvarer quizzen og får alle spørgsmål korrekte er med lodtrækningen om præmien. Deltagelse er gratis. Deltagere accepterer adgang til dennes e-mailadresse, der er nødvendigt for, at vinderen kan få besked via mail. Deltagere bekræfter, at være fyldt 13 år.

Præmie

Gevinsten er: Ét styk Samsung Galaxy S9+ til en samlet værdi af cirka 7.499 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrenceperiode

Konkurrencen er aktiv fra tirsdag den 20. marts 2018 klokken 12.00 til den 2. april 2018  klokken 23.59. Vinderen udtrækkes og offentliggøres den 5. april 2018 på vores Facebook side. Vinderen vil desuden få direkte besked.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram