Forsikringsselskab: Galaxy S9 er mere hårdfør end iPhone X

4

Samsungs seneste smartphone, Galaxy S9, er mere hårdfør end tidligere modeller og dens konkurrent iPhone X, men et cover er stadig en god idé.

Hvis man skal tro SqaureSpace har Samsung Galaxy S9 mindre risko for at ende som denne ødelagte iPhone; ihvertfald hvis man sammenligner med sidste års Galaxy S8. (Foto: Flickr-bruger mikekrierger)

“Kratsch”. Sådan kan det lyde, når en smartphone rammer jorden. Men hvordan det ser ud, når man løfter telefonen igen er lidt forskelligt. For nogle smartphones er stærkere end andre. Spørger man det amerikanske forsikringsselskab SquareTrade er Samsung Galaxy S9 mere hårdfør end iPhone X og sidste års Galaxy S8. Det skriver GSMArena.

Faktisk scorer Galaxy S9 19 point mindre end iPhone X. Dermed lander Samsungs seneste topmodel på 71 ud af 100 point. Derfor kategoriserer SquareTrade Galaxy S9 som havende medium-risko for at gå i stykker. Storebror Galaxy S9+ er dog en smule svagere. Den må derfor nøjes med 76 point og titlen som mellem-høj risiko for at gå i stykker.

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ test – kameraet er en vinder

Samsung har angiveligt styrket dette års topmodeller sammenlignet med sidste års udgaver. Galaxy S8 og Galaxy S8+ scorede nemlig henholdsvis 76 og 77 i lignende tests.

Man skal dog være opmærksom på, at SquareTrade ikke gennemfører kontrollerede tests med telefoner. Der er derfor ikke den samme grad af præcision og kontrollerede forhold, som man finder i laboratorietests.

Samsung ude med datoer for udrulning af Android Oreo

Det er også værd at bemærke, at SquareTrade giver Galaxy S9 end højere score end Galaxy S8. Og det er selvom begge telefoner går i stykker første gang, de kommer i kontakt med jorden.

Du kan se en gennemgang af testen i videoen her:

Mere til historien

SquareTrade specialiserer sig i forsikringer til mobiltelefoner. Derfor har selskabet også lavet et hav af videoer, der dokumenterer hvor sårbare smartphone er.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer