Forsikringsselskab: Galaxy S9 er mere hårdfør end iPhone X

Samsungs seneste smartphone, Galaxy S9, er mere hårdfør end tidligere modeller og dens konkurrent iPhone X, men et cover er stadig en god idé.

Hvis man skal tro SqaureSpace har Samsung Galaxy S9 mindre risko for at ende som denne ødelagte iPhone; ihvertfald hvis man sammenligner med sidste års Galaxy S8. (Foto: Flickr-bruger mikekrierger)

“Kratsch”. Sådan kan det lyde, når en smartphone rammer jorden. Men hvordan det ser ud, når man løfter telefonen igen er lidt forskelligt. For nogle smartphones er stærkere end andre. Spørger man det amerikanske forsikringsselskab SquareTrade er Samsung Galaxy S9 mere hårdfør end iPhone X og sidste års Galaxy S8. Det skriver GSMArena.

Faktisk scorer Galaxy S9 19 point mindre end iPhone X. Dermed lander Samsungs seneste topmodel på 71 ud af 100 point. Derfor kategoriserer SquareTrade Galaxy S9 som havende medium-risko for at gå i stykker. Storebror Galaxy S9+ er dog en smule svagere. Den må derfor nøjes med 76 point og titlen som mellem-høj risiko for at gå i stykker.

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ test – kameraet er en vinder

Samsung har angiveligt styrket dette års topmodeller sammenlignet med sidste års udgaver. Galaxy S8 og Galaxy S8+ scorede nemlig henholdsvis 76 og 77 i lignende tests.

Man skal dog være opmærksom på, at SquareTrade ikke gennemfører kontrollerede tests med telefoner. Der er derfor ikke den samme grad af præcision og kontrollerede forhold, som man finder i laboratorietests.

Samsung ude med datoer for udrulning af Android Oreo

Det er også værd at bemærke, at SquareTrade giver Galaxy S9 end højere score end Galaxy S8. Og det er selvom begge telefoner går i stykker første gang, de kommer i kontakt med jorden.

Du kan se en gennemgang af testen i videoen her:

Mere til historien

SquareTrade specialiserer sig i forsikringer til mobiltelefoner. Derfor har selskabet også lavet et hav af videoer, der dokumenterer hvor sårbare smartphone er.

Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Sej AI-funktion fra Galaxy S24 kommer til andre Samsung-telefoner

Hvis du har en Samsung Galaxy S22-telefon eller tidligere, bliver du ikke AI-opdateret.

(mere…)
Samsung får tilladelse for snuden af Apple

Er Samsung foran Apple i kapløbet om nye funktioner i deres smartwatches?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram