Forsikringsselskab: Galaxy S9 er mere hårdfør end iPhone X

Samsungs seneste smartphone, Galaxy S9, er mere hårdfør end tidligere modeller og dens konkurrent iPhone X, men et cover er stadig en god idé.

Hvis man skal tro SqaureSpace har Samsung Galaxy S9 mindre risko for at ende som denne ødelagte iPhone; ihvertfald hvis man sammenligner med sidste års Galaxy S8. (Foto: Flickr-bruger mikekrierger)

“Kratsch”. Sådan kan det lyde, når en smartphone rammer jorden. Men hvordan det ser ud, når man løfter telefonen igen er lidt forskelligt. For nogle smartphones er stærkere end andre. Spørger man det amerikanske forsikringsselskab SquareTrade er Samsung Galaxy S9 mere hårdfør end iPhone X og sidste års Galaxy S8. Det skriver GSMArena.

Faktisk scorer Galaxy S9 19 point mindre end iPhone X. Dermed lander Samsungs seneste topmodel på 71 ud af 100 point. Derfor kategoriserer SquareTrade Galaxy S9 som havende medium-risko for at gå i stykker. Storebror Galaxy S9+ er dog en smule svagere. Den må derfor nøjes med 76 point og titlen som mellem-høj risiko for at gå i stykker.

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ test – kameraet er en vinder

Samsung har angiveligt styrket dette års topmodeller sammenlignet med sidste års udgaver. Galaxy S8 og Galaxy S8+ scorede nemlig henholdsvis 76 og 77 i lignende tests.

Man skal dog være opmærksom på, at SquareTrade ikke gennemfører kontrollerede tests med telefoner. Der er derfor ikke den samme grad af præcision og kontrollerede forhold, som man finder i laboratorietests.

Samsung ude med datoer for udrulning af Android Oreo

Det er også værd at bemærke, at SquareTrade giver Galaxy S9 end højere score end Galaxy S8. Og det er selvom begge telefoner går i stykker første gang, de kommer i kontakt med jorden.

Du kan se en gennemgang af testen i videoen her:

Mere til historien

SquareTrade specialiserer sig i forsikringer til mobiltelefoner. Derfor har selskabet også lavet et hav af videoer, der dokumenterer hvor sårbare smartphone er.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram