Nyt smartur fra Fitbit skal sidde på kvindehåndled

1

Fitbit Versa henvender sig til et prisbevidst og feminint publikum med nærstudie af menstruationscyklussen. Ja! Den var ny!

Sådan ser et smartur til kvinder ud. (Foto: Fitbit)

Et typisk smartur er stort og dyrt. Men det vil Fitbit nu lave om på. Det fremgår af en pressemeddelelse som den amerikanske wearable-producent har udsendt.

Fitbits seneste smartur går under navnet Versa. Og modsat den tidligere model Ionic, så er både pris og design blevet slanket. Designet er langt mere rundet end den tidligere model.

Skagen lancerer smartur med “Danish design”

Fitbit Versa er udstyret med flere af de funktioner, som man også finder hos konkurrenterne. Eksempelvis kan uret bruges til at tracke workouts. Men modsat flere af konkurrenterne og Fitbits eget Ionic, kommer Versa ikke med GPS.

Uret er derfor ikke optimalt til løbeturen. Versa understøtter dog opkobling med en ekstern GPS.

Det er ikke kun størrelsen på Fitbit Versa, der skal skaffe kvindelige kunder. Uret kommer også med en funktioner, der gør det muligt at nærstudere menstruationscyklussen.

Fitbit Versa understøtter Fitbits betalingsløsning kaldet Fitbit Pay. Dermed er det muligt at betale i butikker med sit smartur. Det kræver dog, at man er kunde hos Danske Bank, Nordea eller Jyske Bank.

Android Wear hedder nu Wear OS by Google

Versa holder ifølge Fitbit strøm i mindst fire dage. Og så virker uret til både Android, iOS og visse enheder med Windows.

Fitbit Versa har en vejledende pris på 1.599 kroner. Ifølge Fitbit lander Versa i de danske butikker i løbet af april. Dertil kommer tilbehør i form af flere forskellige remme i både læder og stål.

Fitbit Versa bliver også tilgængelig i en specialudgave med en særlig urkasse i rosafarvet aluminum. Prisen er dog den samme som standardudgaven.

Mere til historien

Fitbit har også præsenteret Ace; en fitnesstracker, der gør det muligt for forældre at tracke deres børns vaner og motion.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer