Ny iPhone X farve på vej – Blush Gold

0

RYGTE: Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med en ny farvevariant af iPhone X. Se den nye farvevariant Blush Gold her.

iPhone X i Blush Gold? (Kilde: Benjamin Geskin)
iPhone X i Blush Gold? (Kilde: Benjamin Geskin)

Apple har tidligere lanceret deres iPhones i farven Rose Gold. Da Apple lancerede iPhone X i efteråret kom den ”kun” på markedet i farverne Silver og Space Gray.

Men nu er der måske gode nyheder på vej. I hvert fald for de, som godt kan lide mere farverige smartphones. Rygterne svirrer nemlig om, at Apple er på vej med en iPhone X i en ny farve. Farven hedder dog Blush Gold, men ligner det vi tidligere har kendt som Rose Gold. Det skriver Pocketnow.com.

Det er Benjamin Geskin, som har lækket de nye billeder på Twitter.

Apple lancerede også iPhone 7 og iPhone 7 Plus i en ny farve i foråret 2017. Her sendte de modellen på gaden i ”Product Red”-farven. Men det er første gang, at Apple har sendt eksisterende modeller på gaden i en ny farve.

LÆS OGSÅ: Så fed er iPhone 7 i (Product) RED-serien

Den røde farve udgik dog igen, da Apple lancerede iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

Sender Apple en ”Blush Gold” eller anden farvevariant på markedet af iPhone X, så ventes det at specifikationer osv. er præcis de samme, som på den oprindelige iPhone X.

Læs også vores fyldestgørende anmeldelse af iPhone X.

Kunne du godt tænke dig iPhone X i en anden farve?

Det er ikke ualmindeligt, at producenterne kommer med nye farvevarianter af de aktuelle modeller et stykke tid efter lanceringen. Samsung er eksempelvis kendt for, at komme med forskellige farver af deres modeller en eller flere gange efter lanceringen. Dette har de særligt gjort med flere af deres Galaxy S-modeller. Af de nye Galaxy S9’ere er det dog den sorte farve, der uden sammenligning har solgt bedst i forsalget.

LÆS OGSÅ: Er du til lilla? Her er den mest solgte Galaxy S9-farve

Mere til historien

Apple vandt med iPhone X den præstigefyldte titel ”Årets Mobil 2017” på MereMobil.dk. Det er anden gang, at Apple løber med sejren. Sidst var i 2014 for iPhone 6.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer