Nokia 8 Sirocco kan købes i Danmark fra april

Den 19. april kan danskerne få fingrene i Nokia 6, Nokia 7 Plus og Nokia 8 Sirocco. Nokia 8 Sircocco bliver eksklusivt tilgængelig hos YouSee.

Nokia 8 Sirocco

Nokia 8 Sirocco er den absolutte topmodel af Nokias nye forårs-telefoner, men den er også dyr. (Foto: HMD Global)

Nokia havde en stribe af nyheder med ved dette års Mobile World Congress. Men først nu står det klart, hvornår de nye Nokiaer bliver tilgængelige i danske butikker. Det fremgår af mail, som Nokia har sendt til MereMobil.dk.

Ifølge Nokias nordiske presseafdeling finder Nokia 6, Nokia 7 Plus og Nokia 8 Sirocco vej til de danske butikker torsdag den 19. april.

Hvis man vil være sikker på at have en ny Nokia-telefon i hånden den 19. april, så kan de tre modeller forudbestilles allerede nu.

Nokia 8 Sirocco er prissat i direkte konkurrence mod Samsung

I første omgang bliver topmodellen Nokia 8 Sirocco udelukkende tilgængelig hos YouSee. Prisen svinger lidt afhængigt af abonnement, men mindsteprisen ligger omkring 7.000 kroner for Nokia 8 Sirocco med et halvt års abonnement. Det fremgår af YouSees hjemmeside.

Hvis man ikke vil købe sin nye Nokia hos et teleselskab, så skal man i stedet kigge efter Nokia 6 og Nokia 7 Plus. De to telefoner bliver sat til salg via en række forskellige kanaler. Prisen lyder på 2.190 kroner for Nokia 6 og 2.990 for Nokia 7 Plus.

Nokia 8 Sirocco – et nyt, kompakt flagskib

Nokia 8 Sirocco er topmodellen af de tre nye telefoner. Den har OLED-skærm på 5,5 tommer. En metalramme i rustfrit stål. Og så har den mest RAM. Nemlig 6 GB.

Nokia 6 bliver hurtigere og discount-smartphonen Nokia 1 er lanceret

Nokia 6 og Nokia 7 Plus tilhører modsat Nokia 8 Sirocco mellemklassen. Med Nokia 6 får man Snapdragon 630 SoC. Derudover må man “nøjes” med 4 GB RAM. Nokia 7 Plus har en lidt kraftigere processor og en større skærm på 6 tommer sammenlignet med Nokia 6’s skærm, der måler 5,5 tommer.

Mere til historien

Nokia 8 Sirocco er den første Nokia-telefon i flere år, der bruger navnet Sirocco.

Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram