Nokia 8 Sirocco kan købes i Danmark fra april

6

Den 19. april kan danskerne få fingrene i Nokia 6, Nokia 7 Plus og Nokia 8 Sirocco. Nokia 8 Sircocco bliver eksklusivt tilgængelig hos YouSee.

Nokia 8 Sirocco
Nokia 8 Sirocco er den absolutte topmodel af Nokias nye forårs-telefoner, men den er også dyr. (Foto: HMD Global)

Nokia havde en stribe af nyheder med ved dette års Mobile World Congress. Men først nu står det klart, hvornår de nye Nokiaer bliver tilgængelige i danske butikker. Det fremgår af mail, som Nokia har sendt til MereMobil.dk.

Ifølge Nokias nordiske presseafdeling finder Nokia 6, Nokia 7 Plus og Nokia 8 Sirocco vej til de danske butikker torsdag den 19. april.

Hvis man vil være sikker på at have en ny Nokia-telefon i hånden den 19. april, så kan de tre modeller forudbestilles allerede nu.

Nokia 8 Sirocco er prissat i direkte konkurrence mod Samsung

I første omgang bliver topmodellen Nokia 8 Sirocco udelukkende tilgængelig hos YouSee. Prisen svinger lidt afhængigt af abonnement, men mindsteprisen ligger omkring 7.000 kroner for Nokia 8 Sirocco med et halvt års abonnement. Det fremgår af YouSees hjemmeside.

Hvis man ikke vil købe sin nye Nokia hos et teleselskab, så skal man i stedet kigge efter Nokia 6 og Nokia 7 Plus. De to telefoner bliver sat til salg via en række forskellige kanaler. Prisen lyder på 2.190 kroner for Nokia 6 og 2.990 for Nokia 7 Plus.

Nokia 8 Sirocco – et nyt, kompakt flagskib

Nokia 8 Sirocco er topmodellen af de tre nye telefoner. Den har OLED-skærm på 5,5 tommer. En metalramme i rustfrit stål. Og så har den mest RAM. Nemlig 6 GB.

Nokia 6 bliver hurtigere og discount-smartphonen Nokia 1 er lanceret

Nokia 6 og Nokia 7 Plus tilhører modsat Nokia 8 Sirocco mellemklassen. Med Nokia 6 får man Snapdragon 630 SoC. Derudover må man “nøjes” med 4 GB RAM. Nokia 7 Plus har en lidt kraftigere processor og en større skærm på 6 tommer sammenlignet med Nokia 6’s skærm, der måler 5,5 tommer.

Mere til historien

Nokia 8 Sirocco er den første Nokia-telefon i flere år, der bruger navnet Sirocco.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer