Motorola står på spring med nye smartphones

En ny ledelse betyder nye smartphone fra Motorola i april. Her er de seneste rygter og officielle meldinger.

Sidste forår lancerede Motorola G5. (Foto: MereMobil.dk)

Hvis du er glad for Motorola telefoner som Moto X4 og Z2, så kan du godt begynde at glæde dig. For allerede i næste måned vil Motorola løfte slørret for sine nyeste produkter. Det bekræfter mobilproducenten på sin blog. Det skriver Android Authority.

Tidligere rygter har beskrevet, hvordan 2018 tegner til at blive et år med mange Motorola-modeller. Og nu tyder det altså på, at rygterne snart bliver til virkelighed. Det er fortsat uvist, hvad Motorola vil præsentere i april.

ANMELDELSE: Et godt køb: Motorola reducerer prisen på Moto X4

Sidste forår løftede Motorola blandt andet slørret for modellen G5. Derfor er det meget muligt, at efterfølgeren får debut ved en event i april.

2018 byder formodentlig også på andre Motorola-telefoner end G5. Forvent en opdateret E-serie samt nye topmodeller i Z-familien.

Motorola laver også de såkaldte “moto mods”; udvidelser som man kan sætte bag på sin telefon for udvide dens funktionalitet. For tiden består Motorolas mod-sortiment af blandt andet højttaler, batteri og bagsidecover. Det er derfor meget sandsynligt, Motorola vil udvide sortimentet yderligere. Senest tilføjede Motorola eksempelvis en Polaroid-printer, som kunne printe billeder direkte fra mobillen.

Motorola lancerer Polaroid-mod til Moto Z-serien

I forbindelse med blogposten har Motorola også fortalt om den nye kaptajn ved smartphone-roret. Han hedder Sergio Buniac og har været ved Motorola de sidste 20 år. Han kommer fra en baggrund med fokus på salg i Latin Amerika. Hvad det betyder for kommende Motorola-smartphones må tiden vise.

Motorola har ikke meldt noget officielt ud omkring, hvornår man vil præsentere de nye produkter i april, men MereMobil.dk skal nok følge op, når Motorola melder noget ud.

Mere til historien

Sergio Buniac og resten af Motorla har hørt under flere forskellige ejere. Listen tæller Google og seneste Lenovo.

Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram