Motorola vil satse stort næste år

0

I år fik Motorola mange gode anmeldelser. Næste år sætter Motorola knald på lanceringerne.

Motorola E4 Plus (Foto: Lenovo)
Motorola E4 Plus (Foto: Lenovo)

Det Lenovo-ejede smartphone-brand Motorola kom godt fra start i år, men næste år sættes der for alvor turbo på mobilsatsningen.

Ifølge Evan Blass, der er berømt for meget præcise læks, kommer der såkaldte ”Play-udgaver” af E og G serierne. Du kan således forvente Moto E5 Play, E5, E5 Plus, Moto G6 Play, G6 og G6 Plus.

Evan Blass har også lækket et billede af logoet for Moto X5, der vil blive en opfølger til Moto X4, der netop nu er en af Motorolas aktuelle modeller.

Motorola udmærker sig på markedet med telefoner, der høster gode anmeldelser, også blandt de billigere produkter.

En telefon som Moto G5, der lige nu koster mellem 1.200 og 1.500 kroner, fik i min anmeldelse 4 ud af 6 stjerner. Den lidt større udgave Moto G5 Plus endte på 5 stjerner og udmærkelsen MereMobil.dk anbefaler. ”Fremragende til prisen,” skrev jeg blandt andet.

Moto Z Play fik og 6 stjerner. ”En glimrende mellemklasse-telefon,” lød det i konklusionen. %%%% Moto Z Play koster lige nu cirka 3.000 kroner.

Strategien for opdateringer af Android, og sikkerhedspakken, er ikke så aggressiv som hos Nokia, men der er for hver model tydelige udmeldinger om, hvad køberne skal forvente.

Disse Moto-telefoner opdateres til Android 8.0 Oreo

Jeg ser frem til 2018. Selvom produkterne er spændende, og Motorola forsøger sig med ”mods”-konceptet, hvor blandt andet ekstra batteri og bedre kamera kan sættes på bagsiden, er det ikke sikkert det er nok til at fange køberne. Motorola mangler også et rigtigt flagskib, der kan konkurrere på design mod Samsung, Apple og Huawei

TEST: Moto Z2 Force kan holde til vildt meget

Mere til historien

Motorola har netop lanceret til Polaroid-kamera til mobilen, der kan printe billeder med det samme de er taget.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer