Motorola lancerer Polaroid-mod til Moto Z-serien

1

For 1.299 kroner kan du printe billeder direkte på telefonen. Polaroid og Motorola er klar med click-on-fotoprinter.

Moto Turbopower Pack
Moto Turbopower Pack er anden mod fra Motorola. (Foto: MereMobil.dk)

Fysiske billeder har stadig en fremtid. Det mener i hvert fald Motorola, som nu gør det muligt at printe billeder via en såkaldt Moto Mod. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Mod’en virker på telefoner i Moto Z-serien. Det inkluderer dette års Moto z2 Force og Moto z2 Play. Derudover er den nye mod også kompatibel med tidligere telefoner i moto z-serien.

Derfor skal ejere af sidste års Moto Z Play eller Moto z ikke føle sig snydt.

Moto Z2 Force test – den holdbare smartphone

Motorola har givet sin nyeste mod det noget kluntede navn “Polaroid Insta-Share Printer Moto Mod”. Men navnet er i den grad dækkende. Motorolas gør det nemlig muligt at fremkalde billeder fra kameraet eller andre billeder på telefonen, som man kender det fra Polaroid kameraer.

Polaroid Insta-Share Printer Moto Mod
Polaroid Insta-Share Printer Moto Mod (Foto: Motorola)

Fordi mod’en gør brug af teknolgien bag Polaroid, skal man også ud at skaffe papir, når man løber tør. Polaroid Insta-Share Printer Moto Mod bruger Polaroids Premium ZINK Zero-Ink Paper. Ifølge %%%% Pricerunner står det pt. i knap 150 kroner for 30 ark. Billederne har en størrelse på 5,08 centimeter gange 7,62 cm.

Moto Z2 Play test – du får markedets bedste batteritid

Polaroid sælger i dag en printer til smartphones, men Motorola gør det det efter sigende endnu nemmere at printe sine billeder. Det skyldes, at mod’en kan snakke bedre sammen med telefonen.

Med Polaroid Insta-Share Printer Moto Mod har Motorola udvidet sit udvalg af mods til 11. Listen tæller blandt andre en højtaler fra JBL og et 360°-kamera. Du kan blive klogere på mods’ene her.

Polaroid Insta-Share Printer Moto Mod er tilgængelig fra januar 2018. Den vejledende salgspris lyder på 1.299 kroner. Til sammenligning koster JBL-højtaleren i skrivende stund omkring 790 kroner

https://youtu.be/O23ISH8Fd0w

Mere til historien

Motorola er ikke de eneste, der satser på tilføjelser til sine telefoner. Essential PH-1 tilbyder ligeledes et 360°-kamera. Men telefonen er ikke til salg i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer