Sony Xperia XZ2 Compact prototype lækket før MWC

0

RYGTE: Med få dage til Sonys event ved dette års Mobile World Congress, får verden en forsmag på Sonys kommende kompakt-telefon og en ny designfilosofi.

Sådan ser Sonys kommende kompakt-flagskibe (måske) ud. (Foto: Xperia Blog / Grisha)

Det er tilsyneladende svært at holde på en hemmelighed. Nu viser nye billeder, hvordan Sonys kommende kompakt-flagskib måske ser ud. Det skriver GSMArena med henvisning til sitet XperiaBlog og dets bruger “Grisha”.

Billederne viser angiveligt Sony Xperia XZ2 Compact, men de dokumenterer også et markant skifte i Sonys designfilosofi. Siden Sony Xperia Z fra 2013 har Sony gjort sig i kantede telefoner – ofte med glas på bagsiden. Men hvis man skal tro de lækkede billeder, så bliver 2018 året, hvor Sony bryder med den tradition

Sony giver udviklere “fri leg” med Xperia XA2 og XA2 Ultra

Billederne viser en mere rundet telefon, hvor hjørner og kanter er “glattet” ud. Det er ikke første gang, man ser det hos Sony. Men nu er også bagsiden rundet. Det resulterer måske i en telefon, der vipper på bordet, men passer bedre i hånden.

I MereMobil.dk’s anmeldelse af Sonys seneste telefon, Xperia XA2, hed det sig: “Den (telefonen, red.) er da pæn og flot, men udtrykket er ikke markant anderledes end på tidligere modeller.” Derfor ser det ud som om, at kommende Sony-telefoner ikke får den samme form.

Sony Xperia XZ1 Compact test – lille og hurtig smartphone

Designet er ikke det eneste, som adskiller den lækkede Xperia XZ2 Compact fra sin forgænger. Sony har ligesom mange andre producenter vurderet, at 3,5 mm jackstikket hører fortiden til. Derudover er fingeraftrykslæseren placeret på bagsiden af telefonen i stedet tænd/sluk-knappen, som det tidligere var tilfældet.

Som tidligere rygter har påpeget, så får flagskibet en 18:9 skærm. Derudover er detaljerne om telefonen yderst sparsomme.

Sony ventes at præsentere Xperia XZ2 Compact og sin nye designfilosofi ved en event i forbindelse med Mobile World Congress den 26. februar.

Mere til historien

Sammen med Xperia XZ2 Compact ventes Sony også at præsentere storebror Xperia XZ2.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer