TAG Heuer lancerer smartur til 1,2 millioner kroner

0

Guld, diamanter og Android Wear skal få rige gadget-fans til at købe TAG Heuers seneste smartur.

Det er muligt at ændre urskoven til en konventionel urskive, men så vinker man også farvel til Android Wear. (Foto: TAG Heuer)

589 diamanter. Så mange små, skinnende sten finder man på TAG Heuers seneste og dyreste smartur. Prisen lyder på 190.000 schweizerfranc eller godt 1,2 millioner danske kroner. Det skriver Android Police.

Forklaringen på den høje pris skal findes i de materialer, som uret er lavet af. Ifølge TAG Heuers hjemmeside er der 23,35 karat diamanter i hvert ur. Dertil kommer de 18K guld, som uret af lavet af.

Huawei tager patent på berøringsfølsom ramme til urer

Smarturet er baseret på serie af smarturer kaldet TAG Heuer Connected Modular. Og derfor er specifikationerne identiske med andre smarturer fra den schweiziske urproducent. Det betyder, at uret er udstyret med en rund AMOLED-skærm på 1,39 tommer. Skærmen har en opløsning på 400 gange 400 pixels.

Indmaden er valgt i samarbejde med Intel og består af en Intel-processor, 1 GB RAM og 8 GB lagerplads. Dermed er der dobbelt så meget RAM og indbygget lagerplads som i TAG Heuers billigste smarturer. Men de koster også kun 7.500 kroner.

Og hvis du bliver træt af Android Wear, så kan du skifte urdelen ud med en gammeldags analog udgave uden skærm.

Skagen lancerer smartur med “Danish design”

Modsat danske Skagen, så får er TAG Heuers ur udstyret med GPS og NFC. Både Skagens og Tag Heuers smarturer kører med Android Wear som styresystem. TAG Heuer oplyser dog ikke, hvilken udgave af Android Wear, som det milliondyre ur har installeret.

Det er ikke første gang, at smarturer koster kassen. Første udgave af Apple Watch var tilgængelig i en særlig guldudgave, der kostede omkring 160.000 kroner.

Mere til historien

TAG Heuer tilbyder 64 forskellige udgave af deres smarturer med en urkasse på 45 mm. Urproducenten har også annonceret, at man fremover vil tilbyde smarturer med en urkassestørrelse på 41 mm.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer