TAG Heuer lancerer smartur til 1,2 millioner kroner

Guld, diamanter og Android Wear skal få rige gadget-fans til at købe TAG Heuers seneste smartur.

Det er muligt at ændre urskoven til en konventionel urskive, men så vinker man også farvel til Android Wear. (Foto: TAG Heuer)

589 diamanter. Så mange små, skinnende sten finder man på TAG Heuers seneste og dyreste smartur. Prisen lyder på 190.000 schweizerfranc eller godt 1,2 millioner danske kroner. Det skriver Android Police.

Forklaringen på den høje pris skal findes i de materialer, som uret er lavet af. Ifølge TAG Heuers hjemmeside er der 23,35 karat diamanter i hvert ur. Dertil kommer de 18K guld, som uret af lavet af.

Huawei tager patent på berøringsfølsom ramme til urer

Smarturet er baseret på serie af smarturer kaldet TAG Heuer Connected Modular. Og derfor er specifikationerne identiske med andre smarturer fra den schweiziske urproducent. Det betyder, at uret er udstyret med en rund AMOLED-skærm på 1,39 tommer. Skærmen har en opløsning på 400 gange 400 pixels.

Indmaden er valgt i samarbejde med Intel og består af en Intel-processor, 1 GB RAM og 8 GB lagerplads. Dermed er der dobbelt så meget RAM og indbygget lagerplads som i TAG Heuers billigste smarturer. Men de koster også kun 7.500 kroner.

Og hvis du bliver træt af Android Wear, så kan du skifte urdelen ud med en gammeldags analog udgave uden skærm.

Skagen lancerer smartur med “Danish design”

Modsat danske Skagen, så får er TAG Heuers ur udstyret med GPS og NFC. Både Skagens og Tag Heuers smarturer kører med Android Wear som styresystem. TAG Heuer oplyser dog ikke, hvilken udgave af Android Wear, som det milliondyre ur har installeret.

Det er ikke første gang, at smarturer koster kassen. Første udgave af Apple Watch var tilgængelig i en særlig guldudgave, der kostede omkring 160.000 kroner.

Mere til historien

TAG Heuer tilbyder 64 forskellige udgave af deres smarturer med en urkasse på 45 mm. Urproducenten har også annonceret, at man fremover vil tilbyde smarturer med en urkassestørrelse på 41 mm.

Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Apple Watch Series 9 får opgradering af ydelsen

En ny processor skulle blive en realitet i Apple Watch Series 9,. Det betyder måske længere batteritid.

(mere…)
Smartwatch til børn med GPS - hvilket skal du købe?

GUIDE: Smartwatch til børn viser, hvor barnet er. Der kan også ringes og skrives via urene.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Xplora har lanceret nyt ur til børnene – X6Play

Der findes flere forskellige modeller af Xploras smartwatches til børn. Den nye topmodel hedder X6Play. Læs mere her.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram