Oreo-beta til Samsung Galaxy S8 nærmer sig Danmark

Flere lande er tilføjet på beta-listen. Samsung giver nu også tyskerne mulighed for at smage på Oreo til Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 og Dex (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S8 med Android Oreo-betaen virker angiveligt ikke med Dex (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S8-ejere i en række europæiske lande får nu mulighed for at teste Android 8.0 Oreo på deres telefoner. Det skriver Pocketnow. I første omgang det vores tyske naboer, der får lov til at smage på Android-versionen med småkage-navnet. Derudover får indere, franskmænd og polakker også lov til at lege med Oreo.

Ifølge Pocketnow har Galaxy S8-ejerne rig mulighed for at teste den kommende udgave af softwaren. Oreo lander angiveligt nemlig først på Samsung Galaxy S8 i februar. Samsung er indtil videre meget sparsomme med informationer omkring opdateringen.

HTC udskyder Android 8.0 Oreo til HTC U11

Oreo indeholder en række ændringer sammenlignet med Android Nougat som i øjeblikket er den nyeste software til Samsung Galaxy S8. Eksempelvis får notifikationssystemet en overhaling. Det er blandt andet muligt at udsætte notifikationer som man kender det fra alarmklokken.

Oreo indeholder også “Project Treble”. Tiltaget skal gøre det nemmere for Android-producenter at give deres telefoner nye udgaver af Android. Dermed kan det være, at Android 8.1 lander på Samsung Galaxy S8 kort efter Android 8.0.

Android 8.1 Oreo laver selv mere plads

Oreo inkluderer også Googles bud på billede-i-billede. På den måde kan man se en YouTube-video imens man skriver en mail. Dette er dog ikke nyt for Samsung-fans. Denne funktion har altid været tilgængelig på Samsung Galaxy S8.

Et læk har tidligere bekræftet, at flere end 25 Samsung-enheder får Oreo. Så hvis du ikke har en Samsung Galaxy S8, skal du ikke blive alt for skuffet. Eksempelvis får forgængerne Samsung Galaxy S7 og S6 begge to Android Oreo.

Samsung-app bekræfter lækket billede af Galaxy S9

Samsung arbejder for tiden på Samsung Galaxy S9. Den bliver angiveligt præsenteret på Mobile World Congress til februar. Altså i samme måned, som Oreo formodentlig ramme Samsung Galaxy S8.

Mere til historien

Android 8.0 Oreo i er pt. installeret på 0,5 procent af alle Android-enheder. Det oplyser Google.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram