Samsung Galaxy S6 får Android 8 Oreo

RYGTE: Ansatte hos Samsung bekræfter, at 2015-flagskibet Galaxy S6 får den seneste udgave af Android.

Android 5.1.1 på Samsung Galaxy S6 (Foto: Sammobile)

Selvom Samsung Galaxy S6 er godt tre år gammel, så får den sandsynligvis Android Oreo. (Foto: Sammobile)

Samsung kan meget vel gå imod MereMobil.dk’s profeti om, hvilke Samsung-telefoner, der får Android 8.0 Oreo. For meget tyder på, at Samsung snart lancerer den seneste udgave af Android til flagskibet fra 2015. Det skriver GSMArena.

Samsungs liste over flagskibstelefoner med Oreo kommer dermed til at tælle: Galaxy S8/S8+, Galaxy Note 8, Galaxy S7/S7 Edge og altså også Galaxy S6/S6 Edge. Dertil kommer en række andre Samsung-telefoner. Det oplyser Sammobile.

Nyheden om Oreo til Samsung Galaxy S6 kommer fra en række ansatte hos Samsungs support-afdeling. Til reddit-brugeren CyberConCoder har de bekræftet, at Galaxy S6 får Oreo. Support-folkene har dog ikke oplyst, hvornår opdateringen rammer telefonen.

Android 8.1 Oreo laver selv mere plads

Google arbejder allerede på Android 8.1. Det er dog uvist om denne version også finder vej til Samsung Galaxy S6. Android 8.1 indeholder kun nogle små forbedringer i forhold til Android 8.0. Eksempelvis kan telefonen selv rydde ud i de apps, som man kun sjældent bruger.

Samsung har ikke meldt, hvilke forbedringer som følger med opdateringen. Men Android-opdateringen inkluderer en række nye tiltag. Eksempelvis er det muligt at se YouTube som billede-i-billede. Det betyder, at videoen kan “svæve” over f.eks. mail-appen. Dertil kommer bedre batteritid og opdateret håndtering af notifikationer. Disse features bliver efter alt at dømme også tilgængeligt på Samsung Galaxy S6; også selvom billede-i-billede allerede er tilgængeligt på telefonen.

Flere af Samsungs konkurrenter har allerede lanceret Oreo til deres telefoner. Listen tæller eksempelvis Nokia 8 og Sonys Xperia XZ Premium. Sidstnævnte modtog desuden en række nye features udover dem, der som standard er inkluderet i Android 8.0.

Mere til historien

Indtil videre er det kun omkring én ud af 300 Android-enheder, der er forsynet med Android 8.0. Til sammenligning er det godt hver femte Android-enheder, som har Android 7.0 eller 7.1. Det viser tal fra Google.

Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram