Sony Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact nu i handlen

5

Det er fra i dag muligt, at købe både Sony Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact, som er de to første mobiler på markedet med Android 8.0 Oreo.

Sony Xperia XZ1
Sony Xperia XZ1 i forskellige farver (Foto: Sony)

Sonys er klar med deres nyeste topmodeller, der hedder Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact. Telefonerne blev afsløret på årets IFA-messe for lidt over en måned siden og nu er de endelig klar i handlen.

 – Sony Xperia XZ1 – først med Android 8.0 Oreo

Begge telefoner har det klassiske Sony-design, der har været brugt de senere år. Men under ”motorhjelmen” er den nyeste teknologi. Telefonerne er næsten identiske, dog er der et par forskelle på de to modeller.

De kommer begge med Snapdragon 835-processoren fra Qualcomm og 4 GB RAM. Men Compact-modellen har 32 GB intern hukommelse, mens Xperia XZ1 kommer med 64 GB intern hukommelse. Batteriet i telefonerne er på 2.700 mAh og understøtter Qualcomm Quick Charge 3.0.

Fælles på de to telefoner er også hovedkameraet på 19 megapixels, der understøtter en ny 3D-scanningsapp, som Sony har udviklet.

Forskellene er blandt andet vægten, 143 mod 156 gram, skærmstørrelse og opløsning samt telefonernes størrelse og frontkameraet.

 – Sony Xperia XZ1 Compact – alt om den nye kompakte-topmodel

Sony Xperia XZ1
Sony Xperia XZ1 (Foto: Sony)

I vores test af både Sony Xperia XZ1 oplevede vi en virkelig solid mobil, som gør det rigtig godt.

TEST: Sony Xperia XZ1 – en solid mobil uden overraskelser

I nærmeste fremtid bringer vi også anmeldelsen af Sony Xperia XZ1 Compact her på MereMobil.dk.

I dag lander Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact i butikkerne rundt i Danmark, og det er de første telefoner på markedet, som kommer med Android 8.0 Oreo fra salgspakken.

Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact lander bredt i handlen herhjemme. Og er derfor at finde hos de fleste teleselskaber og mobilforhandlere.

Sony Xperia XZ1 har 64 GB hukommelse. Denne koster 5.499 kroner (vejledende) mens Xperia XZ1 Compact, der kommer med 32 GB hukommelse, vil koste 4.499 kroner. Alle priser er uden abonnement.

Xperia XZ1 kan fås i farverne Moonlight Blue, Black, Warm Silver og Venus Pink. Xperia XZ1 Compact har følgende farvemuligheder: Horizon Blue, Black, White Silver og Twilight Pink.

Du kan altid finde dagsaktuelle priser på Pricerunner.dk på %%%% Sony Xperia XZ1 og %%%% Xperia XZ1 Compact.

Mere til historien

Rygterne svirrer netop nu om den kommende generation af smartphones fra Sony. Det ventes, at disse vil komme med et nyt design. Sony har modsat konkurrenterne holdt godt fast i deres velkendte design de senere år.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer