HTC U11 Plus vist frem i nye billeder

RYGTE: HTC’s julehandels-flagskib kommer med kendt design og ny placering til fingeraftrykslæseren.

HTC U11 ligner på flere punkter U11. (Foto: @Onleaks og @Couponraja)

HTC’s bedste smartphone, nogensinde” hedder det i MereMobil.dk’s anmeldelse af forårets HTC U11. Og nu kaster nye, lækkede billeder lys over HTC’s kommende flagskib. Det skriver Android Central.

Designet ligner på mange punkter U11. Der er glas på bagsiden, som kan skifte afhængigt af lysets indfald. Men der er også en ny ting på bagsiden. Nemlig fingeraftrykslæseren. Den er rykket fra U11’s forside om til U11 Plus’ bagside. Her sidder den lige under kammeret. Den nye placering er sandsynligvis resultatet af en mindre skærm-ramme.

HTC U11 test – HTCs bedste smartphone, nogensinde

HTC har ikke fortrudt, at man har fjernet hovedtelefonstikket. (Foto: @Onleaks og @Couponraja)

Telefonens skræm går nemlig tættere til kanten. Og det giver mindre plads til fingeraftrykslæseren. Det var samme problematik, som Samsung havde med S8 og S8+, da de blev lanceret. Samsung valgt også at placer fingeraftrykslæseren på bagsiden. Men flere fandt dog placeringen skuffende.

Et minimalt-ændret design betyder også, at U11 Plus kommer uden hovedtelefonstik. Med U11 fulgte der dog en adapter med, så man kunne bruge sine gamle høretelefoner.

Benchmark viser kommende HTC-telefon

Ligesom Samsung, LG og mange andre kommer U11 Plus også med nyt skærmformat. HTC vil efter sigende vælge 18:9 frem for det konventionelle 16:9, som man finder på U11. Skærmen vil ifølge rygterne vokse med 0,5 tommer sammenlignet med U11. Dermed bliver den på 6 tommer.

HTC arbejder på U11 Plus med 6” skærm og minimal ramme

Alle rygter peger på, at U11 Plus får den samme indmad som lillebror U11. Det betyder blandt andet Snapdragon 835-processor og 4 GB RAM. Der vil formodentlig også være en udgave med 6 GB RAM. Ifølge rygterne kræver det, at man køber en U11 Plus med mere lagerplads.

Mere til historien

HTC lover, at U11 får Android 8.0 Oreo inden årets udgang. Så mon ikke, at HTC U11 Plus kommer med Oreo?

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram