Benchmark viser kommende HTC-telefon

Benhcmark-sitet Geekbench bekræfter ny telefon fra HTC med Android Oreo.

HTC holder snart event. Og nu viser nye målinger fra Geekbench, hvad der kan være i vente.

Geekbench-resultatet for HTC’s kommende telefon. (Grafik: Geekbench)

Ifølge Geekbench bliver den kommende HTC-enhed udrustet med en Qualcomm Snapdragon 835-processor.

Den bliver kombineret med 4 GB RAM. Dermed er processor og hukommelse identiske med HTC U11, der debuterede i foråret. Det betyder også, at den scorer det samme i benchmarkmålingen. Nemlig omkring 2.000 i enkelt-kerne testen. Og cirka 6.000 i multikerne-testen.

GSMArena skriver, at det med stor sandsynlighed er en HTC U11 Plus, der optræder i benchmarket. Dermed er HTC så småt gået i gang med at teste den kommende topmodel.

Af benchmarket fremgår det, at telefonen kommer med Android 8.0 Oreo. Dermed vil HTC’s kommende flagskib være udstyret med den seneste udgave af Android.

HTC arbejder på U11 Plus med 6” skærm og minimal ramme

Rygterne peger på, at HTC U11 Plus får en skærm på 6 tommer med minimal ramme. Dermed vil telefonen, i hvert fald fra fronten, ligne flere af de Android-flagskibe der har fået debut i løbet af i år. 

HTC U11 er udstyret med et bagsidekamera på 12 megapixels. Det samme kamera vil efter sigende ende i U11 Plus. Men det gør måske ikke så meget. I MereMobil.dks anmeldelse hedder det eksempelvis.: “…ud fra min vurdering, er mobilbillederne også virkelig gode. Jeg fristes til at sige, at det nok er det bedste jeg hidtil har set fra en smartphone, særligt i dårlig belysning.”

Derudover ventes HTC U11 Plus at bibeholde HTC Edge Sense. En feature, der gør det muligt for telefonen at mærke klem på siden og derved aktivere forskellige funktioner. En lignende feature er i øvrigt tilgængelig på Googles Pixel 2 og Pixel 2 XL.

Mere til historien

HTC U11 har en vejledende salgspris på 5.799 kroner uden abonnement.

Hvad siger du til en ny HTC-telefon?

HTC er nok ikke ’tilbage’ som en stor producent, men de kommer denne sommer med en ny smartphone. Her er HTC U24 Pro.

(mere…)
Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram