Benchmark viser kommende HTC-telefon

0

Benhcmark-sitet Geekbench bekræfter ny telefon fra HTC med Android Oreo.

HTC holder snart event. Og nu viser nye målinger fra Geekbench, hvad der kan være i vente.

Geekbench-resultatet for HTC’s kommende telefon. (Grafik: Geekbench)

Ifølge Geekbench bliver den kommende HTC-enhed udrustet med en Qualcomm Snapdragon 835-processor.

Den bliver kombineret med 4 GB RAM. Dermed er processor og hukommelse identiske med HTC U11, der debuterede i foråret. Det betyder også, at den scorer det samme i benchmarkmålingen. Nemlig omkring 2.000 i enkelt-kerne testen. Og cirka 6.000 i multikerne-testen.

GSMArena skriver, at det med stor sandsynlighed er en HTC U11 Plus, der optræder i benchmarket. Dermed er HTC så småt gået i gang med at teste den kommende topmodel.

Af benchmarket fremgår det, at telefonen kommer med Android 8.0 Oreo. Dermed vil HTC’s kommende flagskib være udstyret med den seneste udgave af Android.

HTC arbejder på U11 Plus med 6” skærm og minimal ramme

Rygterne peger på, at HTC U11 Plus får en skærm på 6 tommer med minimal ramme. Dermed vil telefonen, i hvert fald fra fronten, ligne flere af de Android-flagskibe der har fået debut i løbet af i år. 

HTC U11 er udstyret med et bagsidekamera på 12 megapixels. Det samme kamera vil efter sigende ende i U11 Plus. Men det gør måske ikke så meget. I MereMobil.dks anmeldelse hedder det eksempelvis.: “…ud fra min vurdering, er mobilbillederne også virkelig gode. Jeg fristes til at sige, at det nok er det bedste jeg hidtil har set fra en smartphone, særligt i dårlig belysning.”

Derudover ventes HTC U11 Plus at bibeholde HTC Edge Sense. En feature, der gør det muligt for telefonen at mærke klem på siden og derved aktivere forskellige funktioner. En lignende feature er i øvrigt tilgængelig på Googles Pixel 2 og Pixel 2 XL.

Mere til historien

HTC U11 har en vejledende salgspris på 5.799 kroner uden abonnement.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer