Discount-Nokia får Android P, bekræfter producenten

HMD Global lover, at Nokia 3 til 1.200 kroner en dag vil få Android P.

Nokia 3 får Android 8.0 Oreo. Det var budskabet, da HMD Global løftede slørret for den billige telefon tidligere på året. Og nu fortæller HMD Global så, at den også får næste store udgave af Android; nemlig Android P. Også selvom Google fortsat har været tavse om opdateringen.

Nokia 3 (Foto: Nokia)

Nokia 3 i sølv (Foto: Nokia)

Android O er bekræftet til Nokia 3, 5 og 6

Det fremgår af et pressemøde som HMD Global holdte i forbindelse med lanceringen af Nokia 8 på Filippinerne. Det skriver netmediet Pocketnow.

– Nokia 8 får Android 8.0 Oreo i slutningen af oktober

HMD Global arbejder i øjeblikket på, at lancere Android 8.0 på flagskibet Nokia 8. Men folk, der køber den billigere Nokia 3, skal altså ikke være bange for at blive ladt i stikken.

Ved eventen på Filippinerne fortalte Country Manager for HMD Global, Shannon Mead, at HMD Global har forpligtet sig til at levere opdateringer til Nokia 3.

Stikpille til andre telefon-producenter

Ifølge Mead sikrer HMD Globals strategi, at Nokia 3 er “fremtidssikret”. Samtidigt prikkede Shannon Mead til HMD Globals konkurrenter, der også producerer billig-telefoner. “Andre telefoner er nu på Android 5.0 Lollipop eller 6.0 Marshmallow. I (Nokia 3-ejere, red.) får Android 7.0 Nougat, 8.0 Oreo og Android P.”

– Nokia 6, 5 og 3 – pris og tilgængelighed

Den vejledende salgspris for Nokia 3 lyder på 1.195 kroner. Får de penge får man design i aluminium og skærm på 5 tommer med en opløsning på 1280 x 720. Telefonen har for- og bagsidekamera. Begge er på 8 megapixels. Nokia 3 kommer i farverne sort, blå, sølv og kobber.

Der er dog en grænse for, hvad man får for 1.195 kroner. Eksempelvis er der kun 16 GB intern hukommelse, som kan udvides med SD-kort. Derudover er der tale Micro USB-port fremfor USB C, som bl.a. Nokia 8 har.

Mere til historien

Det er uvist, hvad Android P’s fulde navn bliver. Nogle gætter på Pretzel – det engelske navn for saltkringel – andre på Pineapple.

HMD Skyline er en realitet – ny og prisvenlig

Den første “powerfulde” smartphone fra HMD er en realitet. Se pris og specifikationer her på HMD Skyline.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram