Discount-Nokia får Android P, bekræfter producenten

0

HMD Global lover, at Nokia 3 til 1.200 kroner en dag vil få Android P.

Nokia 3 får Android 8.0 Oreo. Det var budskabet, da HMD Global løftede slørret for den billige telefon tidligere på året. Og nu fortæller HMD Global så, at den også får næste store udgave af Android; nemlig Android P. Også selvom Google fortsat har været tavse om opdateringen.

Nokia 3 (Foto: Nokia)
Nokia 3 i sølv (Foto: Nokia)

Android O er bekræftet til Nokia 3, 5 og 6

Det fremgår af et pressemøde som HMD Global holdte i forbindelse med lanceringen af Nokia 8 på Filippinerne. Det skriver netmediet Pocketnow.

– Nokia 8 får Android 8.0 Oreo i slutningen af oktober

HMD Global arbejder i øjeblikket på, at lancere Android 8.0 på flagskibet Nokia 8. Men folk, der køber den billigere Nokia 3, skal altså ikke være bange for at blive ladt i stikken.

Ved eventen på Filippinerne fortalte Country Manager for HMD Global, Shannon Mead, at HMD Global har forpligtet sig til at levere opdateringer til Nokia 3.

Stikpille til andre telefon-producenter

Ifølge Mead sikrer HMD Globals strategi, at Nokia 3 er “fremtidssikret”. Samtidigt prikkede Shannon Mead til HMD Globals konkurrenter, der også producerer billig-telefoner. “Andre telefoner er nu på Android 5.0 Lollipop eller 6.0 Marshmallow. I (Nokia 3-ejere, red.) får Android 7.0 Nougat, 8.0 Oreo og Android P.”

– Nokia 6, 5 og 3 – pris og tilgængelighed

Den vejledende salgspris for Nokia 3 lyder på 1.195 kroner. Får de penge får man design i aluminium og skærm på 5 tommer med en opløsning på 1280 x 720. Telefonen har for- og bagsidekamera. Begge er på 8 megapixels. Nokia 3 kommer i farverne sort, blå, sølv og kobber.

Der er dog en grænse for, hvad man får for 1.195 kroner. Eksempelvis er der kun 16 GB intern hukommelse, som kan udvides med SD-kort. Derudover er der tale Micro USB-port fremfor USB C, som bl.a. Nokia 8 har.

Mere til historien

Det er uvist, hvad Android P’s fulde navn bliver. Nogle gætter på Pretzel – det engelske navn for saltkringel – andre på Pineapple.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer