Apple løser knitrende lyd ved telefonopkald på iPhone 8

Nu kan du opdatere iPhone 8 og iPhone 8 Plus til iOS 11.0.2. Problemet med knitrende lyd ved telefonopkald er løst.

Apple udsender iOS 10.0.2

Apple udsender iOS 11.0.2 til iPhone og iPad (Foto: MereMobil.dk)

Apple har udsendt en mindre opdatering til iOS 11, der adresserer et problem med knitrende lyd under telefonopkald på iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Opdateringen hedder iOS 11.0.2.

Derudover så løses også et problem, hvor nogle billeder blev skjult i galleriet, uden brugeren havde bedt om det. Også bøvl med at bilag i S/MIME-krypterede mails, der ikke kunne åbnes, er løst.

Jeg har i forbindelse med anmeldelsen af iPhone 8 Plus ikke oplevet nogle af problemerne. Apple har da også tidligere sagt, at kun ”a small number of users” var berørt. Som altid fortælles ikke noget om, hvor mange ”a small number” dækker over.

- Her er den bedst sælgende iPhone 8

Det knitrende lyde blev rapporteret kort efter iOS 11.0.0 blev frigivet.

Det er kun syv dage siden Apple frigav iOS 11.0.1. Her var det blandt andet et problem omkring Microsoft Exchange og Outlook.com implementering, der blev løst.

- Apple: iPhone X er ikke egnet til børn under 13 år

Opdateringen iOS 11.0.2 fylder omkring 280 MB.

Mere til historien

Apple er i gang med at undersøge batteri-problemer på iPhone 8 Plus. To ejere af den nye telefon har oplevet, at batteriet poppede skærmen ud.

Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Oppo lover opdateringer i længere tid

Oppo-telefonerne opdateres fra 2023 i længere tid.

(mere…)
Sony klar med Android 13 til udvalgte modeller

Sony har netop frigivet Android 13 opdateringen til tre af deres smartphone-modeller.

(mere…)
iOS-opdatering er klar til ældre iPhones

Apple har netop udsendt en opdatering til de enheder, som ikke er opdateret til iOS 16, men fortsat har iOS 15. Det gælder flere ældre iPhones og iPads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram