Android 7.1.2 er på vej til Nokia 6

KORT NYT: Nokia 6 begynder at modtage opdateringen til Android 7.1.2.

Nokia 6 (Foto: HMD Global)

Nokia 6 (Foto: HMD Global)

Vi følger løbende Nokia færd på Android-platformen som følge af den tydelige udmelding af strategien om hurtige opdateringer til systemet. Og der er tilsyneladende noget HMD Global, der står bag Nokia-telefonerne, mener alvorligt.

De første meldinger om udrulning af Android 7.1.2 på Nokia 6, er begyndt at tikke ind. I pakken ligger også sikkerhedsopdateringerne for oktober. Der er desuden forbedringer på brugerinterfacet og generelle stabilitetsforbedringer.

På MereMobil.dk har vores Nokia 6 endnu ikke modtaget opdateringen. Også den aktuelle topmodel Nokia 8 er tavs. Begge telefoner kører fortsat Android 7.1.1 med septembers sikkerhedsopdateringer.

Nokia 8 kommer i ny opdateret version

Det har tidligere været fremme, at Nokia 8 i slutningen af oktober får Android 8.

Mere til historien

Android 7.1.2 blev frigivet af Google den 4. april 2017. Den indeholder primært rettelser til Googles Nexus og Pixel telefoner.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.