Loppe-app bider fat i genbrugsfeberen

To brødre har forvandlet deres interesse for genbrug til en applikation. De hjælper dig nu med, at finde loppemarkeder og genbrug.

Fleap (Foto: Fleap)

Fleap (Foto: Fleap)

To brødres interesse for lopper og ikke mindst loppefund og ditto -markeder giver nu ligesindede er ny mulighed lige ved hånden.

Brødrene Jonas og Niklas Priesum har nemlig skruet en applikation sammen, som guider brugerne til finde loppemarkeder og genbrugsforretninger.

 – Drop MobilePay på loppemarkedet – tilbage til kontanter

Fleap hedder applikationen, og i en pressemeddelelse indleder de loppeglade brødre med følgende: “Kender du det når weekenden banker på døren og du gerne vil på loppejagt, men er i tvivl om hvilke markeder der afholdes?”.

Brugerne får fri adgang

Med hjælp fra brugerne samler Fleap informationer om markeder m.m. Og brugerne har selv mulighed for at oprette et marked, hvis det ikke allerede eksisterer i applikationen. Så kender du til et marked i dit lokalområde, kan du nemt tilføje det i applikationen.

En hurtig test af applikationen viste, at idéen fungerer fint. Således viste et view hen over indgangs-kortet, at der ganske rigtigt er to genbrugsbutikker i denne skribents hood.

 – ReShopper lanceres internationalt

– “Vi undrede os meget over at loppemarkederne var spredt udover alle afkroge af internettet, plakater på gadehjørner og sociale medier. Det var umuligt at danne sig et overblik over hvilke loppemarkeder og genbrugsbutikker der fandtes i Danmark,” siger Jonas Priesum i pressemeddelelsen.

Brødrene mener, at genbrugsfænomenet er større end nogensinde i Danmark. Og det skal de nok have ret i. I hvert fald har enhver flow-tv-kanal med respekt for seerne et program, som på den ene eller anden finurlige tager genbrugsfeberen under behandling.

Om feberen breder sig til loppe-app’en vil vise sig.

Du kan downloade Fleap-applikationen gratis i Apples App Store. På nuværende tidspunkt findes den kun, som betaversion i Google Play Store, men er dog brugbar.

Mere til historien

Der findes en masse forskellige køb- og salgsapplikationer til smartphones også, som eksempelvis ReShopper. Derudover er der også et hav af køb- og salgsgrupper på Facebook, hvor det nu er blevet endnu nemmere at finde det man søger med Marketplace.

Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram