Drop MobilePay på loppemarkedet – tilbage til kontanter

Ny forskning viser, at det kan være en fordel at droppe MobilePay, som betalingsmiddel på loppemarkedet. Gammeldags kontakter giver bedre priser.

Betal med MobilePay

Betal med MobilePay

Et af de steder, hvor MobilePay for alvor har sneget sig ind er brugtsalgsmarkedet – loppemarkeder og lignende. Men nu viser ny forskning, at det kan være en fordel at slette MobilePay og bruge kontanter i stedet, hvis man går på loppemarked.

Vil du virkelig spare penge og prutte om prisen på dine loppefund, ja så er det altså en god idé, at lade mobiltelefonen blive i lommen og hive kontanterne frem. Ikke alene viser forskning, at du får en bedre pris – men du køber faktisk også mindre.

 - MobilePay klar med tilbagebetaling til heldige brugere

Det er Mia Olsen, der netop nu skriver ph.d. på Copenhagen Business School, der undersøger problemstillingen. Forskningen handler om det pengeløse samfund og mobilbetalinger. Det skriver DR.dk.

Mobilbetaling ændrer nemlig vores forhold til penge.

Mia Olsen har blandt andet set nærmere på, hvordan mødre eksempelvis køber brugt tøj til deres børn på loppemarkeder. Men MobilePay gør det altså sværere, at prutte om prisen. Betaler man med kontanter, så kan man sige man kun har eksempelvis 100 kroner, mens man på MobilePay blot kan indtaste et højere beløb på telefonen.

 - MobilePay-donationer giver automatisk skattefradrag

Har mobilbetaling ændret dit syn på penge? Og hvad ting koster? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Det er også allerede dokumenteret ved forskning, at vi bruger flere penge, hvis vi betaler med kreditkort frem for kontanter.

Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Farvel til WeShare-appen

Når januar bliver til februar er det slut med at bruge WeShare. Uafsluttede mellemværender kan dog reddes lidt endnu…

(mere…)
Måske betaler du for meget med Apple Pay?

Dankort er billigst at bruge for forbrugeren i Apple Pay, men kun én bank giver forbrugerne muligheden.

(mere…)
MobilePay slår atter Black Week-rekorder

Alt stiger og danskerne klager over krisen, men alligevel blev der sat masser af rekorder i den netop overståede Black Week.

(mere…)
MobilePay lukker appen WeShare

Appen WeShare lukker i starten af 2023, oplyser MobilePay, som står bag tjenesten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram