MobilePay klar med tilbagebetaling til heldige brugere

Betaler du med MobilePay i en butik i løbet de kommende to måneder, så kan du vinde købsbeløbet retur. MobilePay Back hedder konceptet.

MobilePay Back (Foto: MobilePay)

MobilePay Back (Foto: MobilePay)

MobilePay har netop startet en lille ”kampagne”, som skal sørge for danskerne vælger mobilbetalingen via MobilePay fremfor Dankortet.

 – Lynbetal med MobilePay uden at låse telefonen op

Fra i dag (17. august 2017) og to måneder frem kan MobilePay-brugere vinde købsbeløbet tilbage, hvis de betaler med MobilePay i en butik. Vinderne udvælges tilfældigt via en algoritme, som MobilePay har udviklet, og beløbet refunderes fluks via applikationen. Forbrugernes personlige oplysninger er sikre og deles ikke med tredjeparter.

Er du den heldige vinder, så skal hverken du eller butikken foretage sig noget som helst. MobilePay tilbagefører købsbeløbet og butikken får sine penge fra dig på normalvis.

Der er omkring 3,6 millioner MobilePay-brugere i Danmark, samt 43.000 fysiske butikker der er modtager MobilePay som betalingsmiddel.

 – Nu kan du betale abonnementer med MobilePay

– ”Det er ikke en aprilsnar i utide, men en sand historie. Vi vil gerne give vores brugere en ekstra god grund til at betale med MobilePay. Synes de om ideen, kan jeg ikke afvise, at vi lader MobilePay Back – som vi kalder det – løbe videre,” siger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay.

Om det blandt andet er fordi Apple har meldt ud, at Apple Pay vil blive lanceret på det danske marked i løbet af 2017, som har gjort MobilePay nu for alvor vil have danskerne til at betale med MobilePay er uvist. Dog håber de på, at flere butikker vil komme til.

– ”Vi oplever stærk vækst i antallet af danske virksomheder, som tilbyder MobilePay. Især tilkomsten af de mange nye partnerbanker og vores nye lave priser har sat ekstra turbo på mobilbetaling i butik. Vi håber, at MobilePay Back kan give udviklingen yderligere et pift,” siger Mark Wraa-Hansen.

Hvor store er ”vinderchancerne”?

Når ting, som MobilePay Back, sættes i søen er mange altid skeptiske. Men faktisk er der håb for alle, som betaler med MobilePay i en butik.

MobilePay oplyser til MereMobil.dk, at de selv forventer at omkring 21.000 personer får penge retur i løbet af de to måneder. Det betyder også, at MobilePay forventer en udgift på omkring 800.000 kroner over de to måneder.

Men der er ikke helt ”frit slag” med dine indkøb. MobilePay har et max beløb de refunderer pr. indkøb på omkring 1.500 kroner.

Og der er gevinst cirka 1 gang ud af 300 køb. I hvert fald hvis det regnes med MobilePay har omkring millioner transaktioner i løbet af de to måneder. Af disse transaktioner er overførsler mellem private, webshops og abonnementer ikke indregnet. Samlet har MobilePay inklusive webshops, abonnementer, private overførsler osv. omkring 40 millioner transaktioner på to måneder.

Mere til historien

MobilePay er installeret på 9 ud af 10 smartphones i Danmark. Ser man bort fra Facebook, så er MobilePay den mest benyttede applikation i Danmark.

iPhone-brugere SKAL kunne vælge Dankort i Apple Pay

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen minder banker og kortudbydere om de danske regler for betalinger.

(mere…)
Mobilbetaling hitter i Norden

Vi er særligt vilde med mobilbetalinger i Norden, hvor det nu er den næstmest benyttede betalingsmulighed.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram