Instagram Stories har tiltrukket 200 millioner daglige brugere

Funktionen Stories på Instagram ser ud til, at have været en succesfuld lancering. Siden denne feature blev tilføjet er kommet 200 millioner daglige brugere yderligere.

Instagram Stories (Foto: Instagram)

Instagram Stories (Foto: Instagram)

Det sociale netværk Instagram fortsætter sin vækst og det skyldes umiddelbart særligt deres ”Stories”. Applikationen har nu rundet 800 millioner månedlige brugere og 500 millioner daglige brugere. Det skriver The Verge ifølge CNBC.

 - Instagram har fået nyt ikon og design

Inden Instagram lancerede deres ”Stories” havde de 500 månedlige brugere og 300 millioner daglige brugere. Dette er altså kun lige lidt over et år siden. Derfor får ”Stories” også en del af æren for det sidste års vækst.

Har du mange venner, som laver daglige ”Stories” så føler du måske også, at du skal tjekke hver dag for ikke at gå glip af en ”Storie”

Både Facebook og WhatsApp har rundet 1 milliarder daglige brugere. Her er der stadigvæk lidt vej for Instagram, men mon ikke de inden for det næste år runder denne milepæl? SnapChat har stadigvæk lang vej, da de ifølge The Verge havde 173 millioner daglige brugere i sidste måned, hvilket er en stigning på 30 millioner brugere siden sidste år.

 - Facebook taber de unge til Instagram og Snapchat

Hvor tid bruger du Instagram og er der forskel på måden du benytter de forskellige sociale medier? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Det sociale medie Twitter virker ikke længere som en kæmpe konkurrent til Facebook, SnapChat, Instagram og lignende. Men målgruppen er også en anden type brugere. Twitter har 328 millioner månedlige brugere, hvoraf de 68 millioner er på det amerikanske marked.

Læs også:
-
Twitter fordobler antallet af tegn

Instagram kopierer TikTok med nyt format

En ny opdatering fra Instagram vil bringe nyhedsfeedet frem i et helt anderledes format.

(mere…)
Instagram vil bede dig om at tage en pause

Fanges du af algoritmen i Instagram og scroller og scroller i Instagrams "ekkokammer" vil du snart blive bedt om, at holde en pause.

(mere…)
Facebook-ejer dropper ikke Europa

Truslen om, at det måske snart var slut med Facebook og Instagram i Europa er manet til jorden.

(mere…)
Instragram og Facebook i fare for europæiske brugere

Mark Zuckerberg truer netop nu med at lukke for Facebook og Instagram i Europa. Tomme trusler?

(mere…)
Sådan ser din ”Best Nine 2021” på Instagram ud

Et år er gået og et nyt i gang. Du kan få en collage med de 9 mest likede billeder på Instagram i 2021. Se hvordan her.

(mere…)
Videnskab.dk: Ikke dokumenteret at Instagram er skadeligt

Ifølge en dansk forsker er der ikke videnskabeligt belæg for, at Instagram kan være skadeligt for børn og unge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram