Instagram Stories har tiltrukket 200 millioner daglige brugere

Funktionen Stories på Instagram ser ud til, at have været en succesfuld lancering. Siden denne feature blev tilføjet er kommet 200 millioner daglige brugere yderligere.

Instagram Stories (Foto: Instagram)

Instagram Stories (Foto: Instagram)

Det sociale netværk Instagram fortsætter sin vækst og det skyldes umiddelbart særligt deres ”Stories”. Applikationen har nu rundet 800 millioner månedlige brugere og 500 millioner daglige brugere. Det skriver The Verge ifølge CNBC.

 – Instagram har fået nyt ikon og design

Inden Instagram lancerede deres ”Stories” havde de 500 månedlige brugere og 300 millioner daglige brugere. Dette er altså kun lige lidt over et år siden. Derfor får ”Stories” også en del af æren for det sidste års vækst.

Har du mange venner, som laver daglige ”Stories” så føler du måske også, at du skal tjekke hver dag for ikke at gå glip af en ”Storie”

Både Facebook og WhatsApp har rundet 1 milliarder daglige brugere. Her er der stadigvæk lidt vej for Instagram, men mon ikke de inden for det næste år runder denne milepæl? SnapChat har stadigvæk lang vej, da de ifølge The Verge havde 173 millioner daglige brugere i sidste måned, hvilket er en stigning på 30 millioner brugere siden sidste år.

 – Facebook taber de unge til Instagram og Snapchat

Hvor tid bruger du Instagram og er der forskel på måden du benytter de forskellige sociale medier? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Det sociale medie Twitter virker ikke længere som en kæmpe konkurrent til Facebook, SnapChat, Instagram og lignende. Men målgruppen er også en anden type brugere. Twitter har 328 millioner månedlige brugere, hvoraf de 68 millioner er på det amerikanske marked.

Læs også:
Twitter fordobler antallet af tegn

Instagram strammer reglerne

Instagram strammer reglerne for beskeder, men er det godt nok? Nej! Det mener jeg ikke.

(mere…)
Står hackere bag Wrapped for Instagram?

PAS PÅ! En ny app, Wrapped for Instagram, er måske farlig. Brugere har oplevet, at miste kontrollen med deres konto, efter de har brugt appen.

(mere…)
Facebook og Instagram klar med betaling

Der har været mange rygter og spekulationer længe, men nu er den sikker. Fra 1. november 2023 kan du betale for Facebook og Instagram.

(mere…)
Facebook-betaling: Næsten 100 kroner om måneden

En betalingsmodel er på vej til Facebook og Instagram, hvor du kan slippe for reklamer og digital sporing.

(mere…)
Danskerne bruger sociale medier som aldrig før

I starten af 2023 brugte ni ud af ti danskere sociale medier, hvilket var en stigning i forhold til i 2022.

(mere…)
Stor nyhed på vej til Instagram

En længe ventet funktion fra Facebook kommer snart til Instagram.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram