Instagram Stories har tiltrukket 200 millioner daglige brugere

0

Funktionen Stories på Instagram ser ud til, at have været en succesfuld lancering. Siden denne feature blev tilføjet er kommet 200 millioner daglige brugere yderligere.

Instagram Stories (Foto: Instagram)
Instagram Stories (Foto: Instagram)

Det sociale netværk Instagram fortsætter sin vækst og det skyldes umiddelbart særligt deres ”Stories”. Applikationen har nu rundet 800 millioner månedlige brugere og 500 millioner daglige brugere. Det skriver The Verge ifølge CNBC.

 – Instagram har fået nyt ikon og design

Inden Instagram lancerede deres ”Stories” havde de 500 månedlige brugere og 300 millioner daglige brugere. Dette er altså kun lige lidt over et år siden. Derfor får ”Stories” også en del af æren for det sidste års vækst.

Har du mange venner, som laver daglige ”Stories” så føler du måske også, at du skal tjekke hver dag for ikke at gå glip af en ”Storie”

Både Facebook og WhatsApp har rundet 1 milliarder daglige brugere. Her er der stadigvæk lidt vej for Instagram, men mon ikke de inden for det næste år runder denne milepæl? SnapChat har stadigvæk lang vej, da de ifølge The Verge havde 173 millioner daglige brugere i sidste måned, hvilket er en stigning på 30 millioner brugere siden sidste år.

 – Facebook taber de unge til Instagram og Snapchat

Hvor tid bruger du Instagram og er der forskel på måden du benytter de forskellige sociale medier? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Det sociale medie Twitter virker ikke længere som en kæmpe konkurrent til Facebook, SnapChat, Instagram og lignende. Men målgruppen er også en anden type brugere. Twitter har 328 millioner månedlige brugere, hvoraf de 68 millioner er på det amerikanske marked.

Læs også:
Twitter fordobler antallet af tegn

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer