Instagram har fået nyt ikon og design

0

En ny opdateret version af Instagram er klar. Den byder på et nyt ikon og anderledes design. Se det nye ikon og design her.

Nyt ikon og design til Instagram (Foto: Instagram)
Nyt ikon og design til Instagram (Foto: Instagram)

Instagram blev lanceret tilbage i 2011, men ikke i det format vi kender i dag. Dengang var det en ”tjek ind-app”, der gik under navnet Burbn. Efter at have været officiel i et lille års tid fik den navnet Instagram og fik billedfunktionen, som er det der har gjort Instagram populær og adskilt den fra andre sociale netværk.

Og det der for alvor gav det sidste til at successen kom i hus var, at Facebook købte Instagram i 2012. Efter dette voksede applikationen eksplosivt år efter år.

TIP: Sådan skifter du mellem flere konti på Instagram

Instagram blev kendt for, at man kunne få forskellige filte på de billeder man uploader, hvilket kan være med til at skabe en ønsket stemning.

Det er muligt på Instagram, at uploade videoer, animationer og tegninger – foruden billeder.

Instagram har nu ”droppet” det ikoniske og velkendte Polaroid-kamera, som indtil nu har været deres ikon og repræsenteret de forskellige billedeffekter, som adskiller Instagram fra andre sociale medier. I stedet har Instagram nu fået et meget farverigt logo, hvor et kamera er udformet som et piktogram.

Det nye logo signalerer, at Instagram har vokset sig større og nu også giver flere muligheder end tidligere.

Facebook tjener gode penge på smartphones

Selve designet i applikationen er også blevet mere minimalistisk, hvilket er gjort for at få flyttet fokus til billederne. Sådan beskriver Instagram det i hvert fald selv i et officielt blogindlæg.

Det er ikke kun Instagram, som har fået denne design ændring. Den er også kommet på appliaktionerne Layout, Bommerang og Hyperlapse, der alle er ”Instagram-apps”.

Udrulningen af de nye designændringer er startet og vi kan også på MereMobil.dk bekræfte, at de er ankommet til både iPhone og Android telefoner her på redaktionen. Har du endnu ikke fået ændringerne, så skal du blot væbne dig med tålmodighed.

Du kan i øvrigt se brugernes egne kreative eksempler på det nye logo her #myinstagramlogo.

 

Mere til historien

I dag bruges Instagram af nogle kendisser mere end eksempelvis Facebook. Et par af de seneste eksempler på brug af Instagram herhjemme har været, at både Christiane Schaumburg-Müller og Louise Wolff har offentliggjort deres graviditeter på det sociale medie.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer