Twitter fordobler antallet af tegn

Twitter med godt 11 år på bagen ændrer nu i noget af det grundlæggende for platformen – antallet af tegn fordoblet.

Twitter

Twitter

140 tegn. Så mange tegn har man at gøre godt med, hvis man laver en opdatering på det sociale medie Twitter.

 – Twitter får snart mere end 140 tegn

Der har igennem tiden været mange skriverier om, at Twitter ville lade brugerne skrive flere tegn. Det er dog indtil nu ikke blevet til noget. Men nu vil en forsøgsordning blive sat i værk, hvor udvalgte brugere kan skrive op til 280 tegn. Det skriver DR.dk.

På et tidspunkt var der rygter om, at Twitter ville gøre så brugere kunne skrive opdateringer på op mod 10.000 tegn, men det er altså ikke aktuelt.

Twitter håber det nye tiltag vil få flere brugere til at publicere mere af deres indhold i tweets. Billeder og videoer tæller nu heller ikke længere med i antallet af tegn.

I forbindelse med fordoblingen af tegn har Twitter analyseret, hvor mange tegn brugere i forskellige lande typisk bruger på hver enkelt opdatering. I opdateringer på engelsk bruges alle 140 tegn i 9 procent af alle tweets. Det skriver Twitter på deres officielle blog.

Twitter har angiveligt 328 millioner månedlige brugere, hvoraf 68 millioner er amerikanere. Brugerantallet har ikke ændret sig synderligt det seneste år. Og er altså ikke meget i forhold til konkurrenten Facebook, som har to milliarder månedlige aktive brugere.

 – Twitter taber igen – Facebook er atter i fremgang

Mere til historien

Japanske, koreanske og kinesiske brugere får ikke lov til at boltre sig på det dobbelte antal tegn. Grunden til dette er, at man kan få langt mere information ud på færre tegn på disse sprog i forvejen. Der er, ifølge DR.dk, kun 0,4 procent af alle japanske tweets som gør brug af de nuværende 140 tegn.

Læs også:
Twitter fylder 10 år

Flertal ønsker aldersgrænsen hævet for sociale medier

Frankrig ønsker at forbyde sociale medier for børn og unge under 18 år. En meningsmåling i Norge peger i samme retning.

(mere…)
Fritidsaktiviteter byttes ud med sociale medier

Det fylder mere for børn i 7. klasse, at være på mobilen eller computeren end at være sammen med vennerne fysisk eller dyrke sport.

(mere…)
Børn er alt for tidligt på sociale medier

En ny rapport fra Børns Vilkår viser, at børn alt for tidligt kommer på de sociale medier. Tæt på 50 procent har en profil før de er 10 år.

(mere…)
Sådan gør du noget ved din afhængighed af sociale medier

TIP: Flere og flere danskere bliver afhængige af sociale medier, det viser en ny undersøgelse. Her er 5 tips til at gøre noget ved det.

(mere…)
Ekspert: AI påvirker dine børn

Cyberbanditterne har en langsigtet plan med at manipulere med dine børn, siger ekspert.

(mere…)
Tinder klar med ny ”Del”-funktion

En ny funktion lander snart i din Tinder-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram