Twitter fordobler antallet af tegn

Twitter med godt 11 år på bagen ændrer nu i noget af det grundlæggende for platformen – antallet af tegn fordoblet.

Twitter

Twitter

140 tegn. Så mange tegn har man at gøre godt med, hvis man laver en opdatering på det sociale medie Twitter.

 – Twitter får snart mere end 140 tegn

Der har igennem tiden været mange skriverier om, at Twitter ville lade brugerne skrive flere tegn. Det er dog indtil nu ikke blevet til noget. Men nu vil en forsøgsordning blive sat i værk, hvor udvalgte brugere kan skrive op til 280 tegn. Det skriver DR.dk.

På et tidspunkt var der rygter om, at Twitter ville gøre så brugere kunne skrive opdateringer på op mod 10.000 tegn, men det er altså ikke aktuelt.

Twitter håber det nye tiltag vil få flere brugere til at publicere mere af deres indhold i tweets. Billeder og videoer tæller nu heller ikke længere med i antallet af tegn.

I forbindelse med fordoblingen af tegn har Twitter analyseret, hvor mange tegn brugere i forskellige lande typisk bruger på hver enkelt opdatering. I opdateringer på engelsk bruges alle 140 tegn i 9 procent af alle tweets. Det skriver Twitter på deres officielle blog.

Twitter har angiveligt 328 millioner månedlige brugere, hvoraf 68 millioner er amerikanere. Brugerantallet har ikke ændret sig synderligt det seneste år. Og er altså ikke meget i forhold til konkurrenten Facebook, som har to milliarder månedlige aktive brugere.

 – Twitter taber igen – Facebook er atter i fremgang

Mere til historien

Japanske, koreanske og kinesiske brugere får ikke lov til at boltre sig på det dobbelte antal tegn. Grunden til dette er, at man kan få langt mere information ud på færre tegn på disse sprog i forvejen. Der er, ifølge DR.dk, kun 0,4 procent af alle japanske tweets som gør brug af de nuværende 140 tegn.

Læs også:
Twitter fylder 10 år

TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram